Facebook Pixel «Ο Μαρινάκης δίνει μάχη για την καταπολέμηση της βίας»
| 2011-02-26 18:39:00

«Ο Μαρινάκης δίνει μάχη για την καταπολέμηση της βίας»

«Ο Μαρινάκης δίνει μάχη για την καταπολέμηση της βίας»

Ο Φρανσουά Μοντέστο σε δηλώσεις του στη γαλλική ιστοσελίδα «FootMercato» είπε μεταξύ άλλων πως «ο πρόεδρός μας δίνει μεγάλη μάχη για την καταπολέμηση της βίας και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν»…

Αναλυτικά:
Σχετικά με το πρόσφατο επεισοδιακό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Το ντέρμπι είναι μέρος της κουλτούρας των Ελλήνων. Είναι πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία. Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν και καταφέραμε να το κερδίσουμε. Όσον αφορά τα γεγονότα μετά το παιχνίδι εγώ ξέρω ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού… φωνάζουν για ένα γκολ που -κακώς- ακυρώθηκε από το διαιτητή. Και εμείς στο πρώτο παιχνίδι είχαμε αδικηθεί και χάσαμε με 2-1, αλλά τα λάθη είναι ανθρώπινα. Για το αν χτύπησαν οι οπαδοί μας τον Σισέ δεν μπορώ να σας πω, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω τι έγινε. Μακάρι πάντως να παραμείνει στο πρωτάθλημα, γιατί τέτοιας ποιότητας ποδοσφαιριστές ανεβάζουν επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τις εντυπώσεις του: «Θα πρέπει να ξέρετε ότι ο πρόεδρός μας δίνει μεγάλη μάχη για την καταπολέμηση της βίας και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Αυτός ο άνθρωπος ήταν που με έπεισε να έρθω στην Ελλάδα, αφού όλα όσα μου είπε στη συζήτηση που είχαμε με έκαναν να καταλάβω ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Η υποδοχή που έτυχα από τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου ήταν καταπληκτική. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ οργανωμένος και δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που έχουν οι ξένοι για την ομάδα. Είναι η πιο πετυχημένη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι οικογενειακό. Στην αρχή δεν περίμενα να είναι τόσο οργανωμένος ο σύλλογος, αλλά έκανα λάθος. Έχει απίστευτες εγκαταστάσεις και η ζωή στην Αθήνα είναι πολύ καλή.

Όσον αφορά τον Κέβιν Μιραλάς, ο Μοντέστο επεσήμανε: «Στη Λιλ τα πήγε πολύ καλά, αλλά δεν τα κατάφερε στη Σεντ Ετιέν. Όλα έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση του παίκτη. Στον Ολυμπιακό ο κόουτς τον έβαλε στη θέση του σέντερ φορ και ίδιος τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά. Δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις και δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα.

Για το αν σκέφτεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό: «Είμαι 32 χρονών και λειτουργώ πάντα με το συναίσθημα. Όταν λήξει το συμβόλαιό μου, αν δω ότι είμαι καλά στον Ολυμπιακό θα παραμείνω και θα κλείσω την καριέρα μου εδώ. Πάντως αυτή τη στιγμή είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags