Facebook Pixel Παλεύουν να τον κρατήσουν, αλλά ...δεν κρατιέται! (ΦΩΤΟ)
| 2011-02-27 00:09:00

Παλεύουν να τον κρατήσουν, αλλά ...δεν κρατιέται! (ΦΩΤΟ)

Παλεύουν να τον κρατήσουν, αλλά ...δεν κρατιέται! (ΦΩΤΟ)

Με κάθε τρόπο προσπαθούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να αλλάξουν γνώμη στον Σισέ για να μείνει και του χρόνου. Ωστόσο, όπως φάνηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, ο Γάλλος τα έχει πάρει για τα καλά!

Από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε το εξωαγωνιστικό κομμάτι και οι αντιδράσεις της εξέδρας. Δεν μιλάμε μόνο για τις αποδοκιμασίες των «πράσινων» οπαδών εναντίον της ΕΠΟ, της Πολιτείας, του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη, αλλά και για την αποθέωση των παικτών και ειδικά του Σισέ.

Μάλιστα, για τον Γάλλο υπήρχε αναρτημένο στην κερκίδα των οργανωμένων και ένα μεγάλο πανό, το οποίο του ζήταγε να μείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι. «Τζιμπρίλ, θυμήσου αυτό που σου είχε πει η μητέρα σου. Ό,τι και αν συμβεί, μην εγκαταλείπεις ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά. Εκτός από αυτό όμως, στο γήπεδο υπήρχαν και άλλα δεκάδες πανό και πλακάτ που είχαν σχέση με το μέλλον του Σισέ, ο οποίος προ ημερών επανέλαβε πως θα αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου για άλλες… πολιτείες.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού όμως δεν θέλουν να το πιστέψουν και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στην ομάδα τους. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως κατά την διάρκεια του… γύρου του θριάμβου των «πρασίνων» πριν από τη σέντρα, ο κόσμος άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του Γάλλου. Το ίδιο συνέβη ακόμα και μετά το τέλος του ματς και το «στραβοπάτημα» με τους Περιστεριώτες (1-1).

Ο Σισέ έφυγε τελευταίος από τον αγωνιστικό χώρο και αποθεώθηκε από τον κόσμο που ήταν ακόμα στο ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί αγνόησαν το αποτέλεσμα και συνέχισαν τον… αγώνα τους για την παραμονή του Σισέ. Ο ίδιος τους χειροκρότησε και έφυγε για τα αποδυτήρια.

Ο Τζιμπρίλ, πάντως, δεν ήταν στα καλύτερα του το Σάββατο το βράδυ. Ήταν πραγματικά… τρελαμένος και αυτό κάτι δείχνει. Συνεχώς φώναζε στους συμπαίκτες του, τα … έβαλε αρκετές φορές με τον Νίνη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο τα «έψαλε» και στον Γkοβού για τις λάθος πάσες του. Ο Σισέ είχε πολλά νεύρα και αρκετές φορές «αρπάχτηκε» και με τους αντιπάλους του, ενώ λίγο πριν το τέλος πήρε και μια κίτρινη κάρτα γιατί κλότσησε με μανία μια διαφημιστική πινακίδα!

Ο Γάλλος φαίνεται να τα έχει πάρει με όλους και όλα. Θέλει να τελειώσει η χρονιά και να φύγει. Να πάει σε άλλο πρωτάθλημα και να παίξει και πάλι την μπάλα του, όπως δήλωσε και ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες.

Αρκεί η αγάπη του κόσμου να αλλάξει την απόφασή του;

Διαβάστε επίσης:

Οι… μαντινάδες του Σισέ! (ΦΩΤΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags