Facebook Pixel Σήμερα ρεπό, ξεκούραστοι για Παναθηναϊκό
Life
| 2011-03-01 18:51:00

Σήμερα ρεπό, ξεκούραστοι για Παναθηναϊκό

Σήμερα ρεπό, ξεκούραστοι για Παναθηναϊκό

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ με τον Νίκο Κωστένογλου να τους δίνει ρεπό, ενώ από αύριο θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με το Παναθηναϊκό στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Καβαλιώτης προπονητής είδε με ικανοποίηση στη χθεσινή προπόνηση, τους Γιαν Μπλάζεκ και Φαμπιάν Κανόμπιο να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν να προπονούνται κανονικά και να τίθονται κανονικά στη διάθεση του για τον κρίσιμο αγώνα. Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό επιστρέφει ο Νίκος Νταμπίζας που εξέτισε την ποινή του.

Αντίθετα ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, υπέστη κάκωση στη λεκάνη και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις, άλλωστε θα έχει και το χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα και να επανέλθει, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό λόγω καρτών. Ο Παναγιώτης Κατσιαρός έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το ματς με τους «πράσινους».

ΠΗΓΗ: aelole.blogspot.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags