Facebook Pixel Ο Γιάχιτς διαβάζει sportdog
Life
| 2011-03-04 19:43:00

Ο Γιάχιτς διαβάζει sportdog

Ο Γιάχιτς διαβάζει sportdog

Ο Βόσνιος βρισκόταν στη Σερβία όπου επισκέφτηκε την Μαριάνα Κοβάσεβιτς προκειμένου να αποθεραπευτεί πιο γρήγορα από τη θλάση που αποκόμισε με τον Πανιώνιο. Ξέρετε ποια είναι αυτή; Είναι η φαρμακολόγος με ειδίκευση στους τραυματισμούς που σας έγραφε ο σκύλος και είχε πελάτη τον Άλμπερτ Ριέρα…

Αν θυμάστε, η συγκεκριμένη θεραπεύτρια χρησιμοποίησε για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, πλακούντα αλόγου! Όπως διαβάσαμε στο aek365.gr, ο Σανέλ Γιάχιτς απουσιάζει δύο ημέρες από την Ελλάδα. Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής με άδεια της ΑΕΚ έχει ταξιδέψει στην Σερβία για να επισκεφτεί ειδική θεραπεύτρια. Ο λόγος για την Μαριάνα Κοβάσεβιτς. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε πολύ καλά η αποθεραπεία του Γιάχιτς και ότι από αύριο θα μπορεί να προπονηθεί κανονικά. Βεβαίως, στην αυριανή προπόνηση στα Σπάτα θα εκτιμηθεί η κατάσταση του παίκτη και αν κριθεί ότι είναι έτοιμος θα γυμναστεί κανονικά. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπει από Δευτέρα στις προπονήσεις για να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με την Καβάλα και τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάσημη Μαριάνα Κοβάσεβιτς έχουν πάει αρκετοί γνωστοί ποδοσφαιριστές όπως οι Τόρες, Λαμπάρντ, Φαν Πέρσι, Κομπανί, Μπεναγιούν, Αουρέλιο, Τζόνσον, Κράσιτς, Μουντάρι, Χιώτης, Ριέρα και Πάντελιτς κ.α. Αρκετοί αμφισβήτησαν την αξία της και τις ικανότητες της (για τα υλικά που χρησιμοποιεί και αν είναι από πλακούντα ζώου ή ανθρώπου!!), αλλά πρόσφατα ο Φαν Πέρσι ξεκαθάρισε σε συνέντευξη του «Η κ. Κοβάσεβιτς χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ηλεκτρισμού και του θαυματουργού της τζελ, που είναι αποκλειστικό προϊόν της. Ο ηλεκτρισμός περνά μέσα από ένα ειδικό ραβδί που έχει και το τζελ, το οποίο διαχέεται στο τραυματισμένο σημείο. Πρόκειται για γυναίκα-θαύμα».

Να σημειώσουμε ότι το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ ανέφερε ότι θα πρέπει να απουσιάσει 4 εβδομάδες ο Γιάχιτς, ενώ η 4ωρη θεραπεία της Κοβάσεβιτς στον Βόσνιο τον φέρνει στην Ελλάδα σήμερα άμεσα διαθέσιμο για τον Μανόλο Χιμένεθ. «Μία ώρα την εβδομάδα δικής μου θεραπείας αντικαθιστά την κανονική θεραπεία που τους έχει χορηγηθεί από τους γιατρούς… Αυτό σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές που χρειάζονται κανονικά πέντε εβδομάδες θεραπεία για να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση, με τη μέθοδό μου θα είναι καλά σε πέντε ώρες», έχει δηλώσει η Σέρβα θεραπεύτρια χαρακτηριστικά αναφορικά με την φιλοσοφία της.

Οπότε μήπως ο Γιάχιτς διαβάζει sportdog και αποφάσισε να επεισκεφτεί την όμορφη Κοβάσεβιτς;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags