Facebook Pixel Να μάθεις να σέβεσαι
| 2011-03-07 14:38:00

Να μάθεις να σέβεσαι

Να μάθεις να σέβεσαι

Οταν ανέλαβε, το πρώτο πράγμα που επέλεξε να κάνει ήταν να βάλει εναντίον του προκατόχου του, Εκτορ Ραούλ Κούπερ... Τώρα, ο Μιχαλήτσος με 6 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ άνετα.

Του την έχουμε στημένη… Όχι για να κάνουμε κακό στον άνθρωπο βεβαίως, αλλά επιτέλους σε αυτή τη χώρα, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε… Στην γωνία παραφυλάει ο «σκύλος» τον Μιχαλήτσο. Ναι, το παραδεχόμαστε… Αλλά μας έχουν κάτσει στο λαιμό, σαν κόκαλο, οι δηλώσεις που έκανε ο προσωρινός προπονητής την μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ κατά του Εκτορ Ραούλ Κούπερ… Ποιος; Ο Μιχαλήτσος! Εναντίον του Κούπερ! Τότε, επειδή πήρε ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και νίκησε την σκόρπια ΑΕΚ, είχε κράξει τον Αργεντίνο που αναμόρφωσε κι έδωσε χαρακτήρα στον Αρη… Το’παιξε καμπόσος…

Τότε, του χτυπήσαμε το καμπανάκι του κινδύνου. «Πρόσεξε όμως, διότι το ποδόσφαιρο είναι άτιμο. Μπορεί να έχει 4 βαθμούς σε δύο ματς, αλλά αν σκάσουν τίποτα «σφαλιάρες» στους αγώνες που απομένουν, θα καταπιείς τη γλώσσα σου» γράφαμε… Και τώρα, έξι αγώνες μετά, ο Μιχαλήτσος δε δίστασε να πει ότι ο Αρης δε θα κινδυνεύσει. Μεγάλη επιτυχία Γιάνναρε! Τι έγιναν τα μαγικά σου; Εσύ που βάζεις τους παίκτες στις σωστές θέσεις και παίζεις σύγχρονο ποδόσφαιρο σε αντίθεση με τον Κούπερ που ήταν αναχρονιστικός; Φοβάσαι; Είναι δυνατόν ο Αρης να συζητάει, έστω, και τον ελάχιστο κίνδυνο του υποβιβασμού; Είναι! Γιατί μετά το ΟΑΚΑ ο Μιχαλήτσος δεν έχει σταυρώσει νίκη. Συνολικά στον πάγκο του Αρη μετράει μία νίκη, δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες, συν την ισοπαλία και την ήττα στους διπλούς αγώνες με τη Σίτι.

Αυτά συμβαίνουν όταν δε σέβεσαι… Αν είχες διαφωνίες με τον Κούπερ (τον συγκεκριμένο, κι όχι τον πρώτο τυχόντα), δεκτές θα ήταν… Θα έπρεπε, όμως να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου, να σεβαστείς το γεγονός ότι ο Εκτορας πρόσφερε σημαντικά πράγματα στον Αρη και όχι να τον περάσεις πριονοκορδέλα λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του… Δρυός πεσούσης δηλαδή… Και με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσες να πουλήσεις την αρειανοφροσύνη σου, να χτυπήσεις στην πλάτη τους αγαπημένους σου φοβερούς και τρομερούς παράγοντες. Αλλά να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να προκαλείς. Εσύ επέλεξες να αποδειχθείς ασεβής. Κάτι που εκ των πραγμάτων σε φέρνει σε μειονεκτική θέση, διότι μπορεί να είσαι όντως καλός προπονητής.

Λοιπόν, σώσε τώρα την παρτίδα και εδώ θα είμαστε. Δεν το είπαμε εμείς ότι ο Αρης δε θα κινδυνεύσει. Εσύ το είπες! Δε θα σε κρίναμε αυστηρά για το έργο σου, αλλά τώρα θα κριθείς εκ του αποτελέσματος και μόνο. Όπως δηλαδή σου αξίζει! Οποιος πουλάει μαγκιές πρέπει να αναλαμβάνει και το κόστος. Και κάτι τελευταίο: Η σωτηρία του Αρη δεν είναι κατόρθωμα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags