Facebook Pixel Διοίκηση Πρωτοδικείου μετά από 8 χρόνια
| 2012-12-13 17:50:00

Διοίκηση Πρωτοδικείου μετά από 8 χρόνια

Διοίκηση Πρωτοδικείου μετά από 8 χρόνια

Σε γνώριμα διοικητικά... λημέρια επιστρέφει ο Άρης έπειτα από οκτώ χρόνια, μετά τη σημερινή (13/12) έγκριση της αίτησης για ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου. Ήταν η σεζόν 2003-2004, η τελευταία κατά την οποία οι "κίτρινοι" λειτούργησαν με το συγκεκριμένο διοικητικό μοντέλο, καθώς μετά την υπαγωγή τους στο άρθρο "44" τον Νοέμβριο του 2004, απέκτησαν αιρετή διοίκηση με επικεφαλής τον Νικήτα Ματθαίου και τον Λάμπρο Σκόρδα στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου

Επικεφαλής εκείνης του σχήματος ήταν για σύντομο χρονικό διάστημα ο Αλκέτας Παναγούλιας. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το συγκεκριμένο γεγονός είναι... σημαδιακό, καθώς ο Αρης πέτυχε την υπαγωγή του στο άρθρο "44" πορευόμενος με διοίκηση Πρωτοδικείου, ενώ με αντίστοιχο διοικητικό σχήμα θα επιχειρήσει πλέον την υπαγωγή του στο άρθρο "99".

Τα πράγματα πήραν το δρόμο τους στην πορεία των χρόνων και έπειτα από την ίδρυση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (νυν Κοινωνία Μελών ΑΡΗ), μπήκε στη "ζωή" των Αρειανών η εκλογική διαδικασία, με την οποία τρεις φορές επελέγησαν τα επόμενα διοικητικά σχήματα. Την πρώτη, τον Δεκέμβριο του 2006, με ανάταση των χεριών καθώς υπήρχε μόλις ένα υποψήφιο διοικητικό σχήμα, αυτό του Λάμπρου Σκόρδα, τη δεύτερη τον Μάιο του 2009, όταν και επήλθε η αλλαγή με την εκλογή του σχήματος του Θανάση Αθανασιάδη, στον οποίον και ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη των οπαδών έπειτα από δύο χρόνια, στις εκλογές του Μαΐου του 2011.

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και η έλλειψη προσώπων που θα αναλάμβαναν το "καράβι" έφεραν το περασμένο καλοκαίρι τη διοικούσα επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από τους Σταύρο Λαμπριάκο, Αλέκο Κατσιαούνη και Πάνο Στεφανίδη. Στην ουσία, η ΠΑΕ λειτουργούσε "ακέφαλα", καθότι ο Αθανασιάδης παρέμενε τύποις πρόεδρος της, εντούτοις τη λειτουργία της "έτρεχαν" τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, επικουρούμενα από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Αντώνη Ζαμπέτα.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags