«Ήταν πολύ δύσκολος αγωνιστικός χώρος, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό. Είμαστε Παναθηναϊκός, πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Κρατάμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και ελπίζουμε να πάμε ακόμα ψηλότερα την ομάδα» τόνισε ο Χρήστος Δώνης που μαζί με άλλους εφτά παίκτες από τη Golden Team, αγωνίστηκε κόντρα στην «Πρόο» και μάλιστα, για πρώτη φορά με φανέλα βασικού.
Για τις διαφορές με το επίπεδο των Νέων, παρά το γεγονός ότι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα γνωρίζει καλύτερα από όλους τις ικανότητες των «μικρών», είπε: «Είναι διαφορετικό να παίζεις στην ομάδα Νέων και να παίζεις στην ανδρική γιατί πρέπει να σκέφτεσαι και να ενεργείς πιο γρήγορα. Σε αυτό σε βοηθούν και οι συμπαίκτες για να προσαρμοστείς πιο γρήγορα».
Αναφερόμενος στο μέλλον και όσα μπορεί να πετύχει η ομάδα, αρχής γενομένης από το 2013, υποστήριξε ότι: «Το έχω ξαναπεί ότι ο Παναθηναϊκός φημίζεται για τις ακαδημίες του. Η δουλειά που γίνεται είναι εκπληκτική και ακολουθούν κι άλλα παιδιά. Χτίζουμε μια νέα, δυνατή ομάδα που θα αποτελείται από Έλληνες ποδοσφαιριστές και αυτό είναι πολύ σημαντικό».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο