Facebook Pixel "Πάρ΄τα πίσω ή πάρε δρόμο"!
| 2012-12-19 21:38:00

"Πάρ΄τα πίσω ή πάρε δρόμο"!

"Πάρ΄τα πίσω ή πάρε δρόμο"!

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Παναθηναϊκός στον Ρότσα, μετά τη στήριξη σε Σπυρόπουλο, Βύντρα. Να μαζέψει όσα δήλωσε μετά το ματς με την Προοδευτική, αλλιώς ..."αντίο"!

Οι δηλώσεις του Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά το ματς με την Προοδευτική, όπου ο "Ινδιάνος" υπερασπίστηκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και δη τους Σπυρόπουλο και Βύντρα φαίνεται οτι ήταν οι τελευταίες του ως τεχνικός των πρασίνων!

Συγκεκριμένα, "κύκλοι" της διοίκησης εξέφραζαν την έκπληξη τους για τις δηλώσεις του Ρότσα «που δεν κινούνται στο περιεχόμενο της συνάντησής του με τον κ. Αλαφούζο την Δευτέρα. Έγιναν δε ενώ εκκρεμούσε νέα συνάντησή τους την Παρασκευή προκειμένου να συζητηθούν εκεί όλα τα ζητήματα της ομάδας. Μετά τις δηλώσεις του κ. Ρότσα ο κ. Αλαφούζος τον κάλεσε για αύριο Πέμπτη στο γραφείο του».

Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερον πως η θέση του Ρότσα είναι επισφαλής και το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας αβέβαιο. Το... ωραίο είναι βέβαια οτι πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας ο Αργεντινός είναι πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο «πληρώνοντας» τις δηλώσεις που έκανε υπέρ των παικτών του αλλά και την αντίρρηση του στην απόφαση της διοίκησης για τις αποχωρήσεις...

Αντε, να δούμε...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags