Facebook Pixel Και τώρα ...ποιος ακούει τον Κούγια!
Ποδόσφαιρο
| 2012-12-19 23:13:00

Και τώρα ...ποιος ακούει τον Κούγια!

Και τώρα ...ποιος ακούει τον Κούγια!

Επεισόδια και λήξη στο 88΄ στη ρεβάνς Κυπέλλου, Παναχαϊκή - Ολυμπιακός. Με σκορ 1-1, χτυπήθηκε ο επόπτης. "Βράζει" η Πάτρα με τον Δημητρόπουλο. Αποβολή-φάντασμα στο 1-0, δεν έδωσε πέναλτι μετά το 1-1.

Σε ένα ματς που «σημαδεύτηκε» από τα διαιτητικά λάθη του Δημητρόπουλου στο χορτάρι και τα σοβαρά επεισόδια των φιλάθλων των δύο ομάδων στο χορτάρι, ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση με το 1-1 στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με τον Ντίνα, ενώ για τους Πειραιώτες ισοφάρισε στο 57' ο Φετφατζίδης. Ωστόσο, από το 39' η Παναχαϊκή έπαιζε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Βοσκόπουλου με δεύτερη «αυστηρή» κίτρινη κάρτα, ενώ μετά το 1-1 δεν δόθηκε και πέναλτι στους Πατρινούς σε ανατροπή του Ντίνα από τον Κοντρέρας μέσα στην περιοχή.

Οι ελπίδες των Πατρινών και η... τραβηγμένη κόκκινη

Η Παναχαϊκή μπήκε... φορτσάτη στο παιχνίδι και μόλις στο τέταρτο λεπτό ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Ντίνας έβγαλε πολύ όμορφα την ασίστ για τον Γκούρτσα και αυτός με ωραία προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι για το 1-0. Για να καταλήξει βέβαια η μπάλα στα δίχτυα, έπρεπε ο Κοντρέρας να χάσει τον παίκτη του και ο πορτιέρο του Ολυμπιακού να κάνει λάθος εκτίμηση. Μετά το γκολ οι Πειραιώτες ανέβασαν ρυθμούς και βγήκαν στην επίθεση.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν στο... μισό γήπεδο τους Πατρινούς και έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Σημαντικότερη όλων ήταν τα δύο καλά σουτ των Μήτρογλου και Φουστέρ στο 7', αλλά και η προσπάθεια του Χολέμπας στο 34' που κατέληξε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα όμως, το ματς... πήρε φωτιά, όταν ο διαιτητής με «αυστηρή» δεύτερη κίτρινη κάρτα απέβαλε τον Βοσκόπουλου. Οι φίλαθλοι, οι παίκτες και οι παράγοντες των γηπεδούχων αντέδρασαν έντονα στην αποβολή, ενώ από την κερκίδα υπήρξε... βροχή αντικειμένων. Έτσι λοιπόν το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0 και την κατάσταση στην κερκίδα έτοιμη να «εκραγεί».

Το γκολ ο Φέτφα, το πέναλτι ο... Δημητρόπουλος!

Παρά τα σοβαρά επεισόδια που υπήρξαν στην ανάπαυλα της αναμέτρησης μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και της Αστυνομίας (δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μαχαιριές σε αστυνομικούς), το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε κανονικά.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έριξε στη μάχη τον Τζιμπούρ αντί τον Φέισα και έκανε τον Ολυμπιακό ακόμα πιο επικίνδυνο στην επίθεση. Αυτό τον βοήθησε τελικά στο 57' να φτάσει και στο γκολ και ουσιαστικά να «καθαρίσει» την πρόκριση. Ο Χολέμπας τροφοδότησε πολύ ωραία τον Μήτρογλου, αυτός βρήκε με τακουνάκι τον Φετφατζίδη, ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Το γκολ αυτό ουσιαστικά... τελείωσε και το ματς, καθώς με το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ήταν αδύνατον πλέον για την Παναχαϊκή να κυνηγήσει την πρόκριση. Ωστόσο, στο 65' οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Κοντρέρας ανέτρεψε καθαρά μέσα στην περιοχή τον Ντίνα, όμως ο διαιτητής δεν είδε καμία παράβαση και δεν έδωσε τίποτα.

Ξύλο και οριστική διακοπή!

Από το 70' και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σημαντικά και το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στην εξέδρα, όπου όσο πλησιάζαμε προς το τέλος, μεγάλωνε και η ένταση. Στο 82' είχαμε μάλιστα και διακοπή του αγώνα για περίπου 25 λεπτά λόγω σοβαρότατων επεισοδίων και συγκρούσεων των φιλάθλων μέσα στο χορτάρι, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα και την αποχώρηση των διαιτητών στα αποδυτήρια. Ο ρέφερι Δημητρόπουλος και οι βοηθοί του επέστρεψαν τελικά στο γήπεδο, το ματς ξεκίνησε και πάλι από το 83ο λεπτό, ωστόσο στο 87' είχαμε τα ίδια. Από την κερκίδα έπεσαν αντικείμενα και το ματς διακόπηκε και πάλι οριστικά ή μάλλον καλύτερα ο διαιτητής αποφάσισε να το λήξει νωρίτερα για να... ξεμπερδεύει!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Ντιόγκο (65’ Κοιλιάρας), Βοσκόπουλος, Σαλαμαστράκης, Καραμανλής, Φατιόν, Βουνκ, Ουρτάδο (41’ Κοκκίνης), Ντίνας (78’ Βασιλαντωνόπουλος), Γκούρτσας.

Στον πάγκο: Πίτκας, Ολίσε, Λίτσης.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Ντιακιτέ, Χολέμπας, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Φέισα (46’ Τζεμπούρ), Γκρέκο, Μασάντο (58’ Ιμπαγάσα), Φουστέρ, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Γιαννιώτης, Μοντέστο, Ιωαννίδης, Μανωλάς, Ζαραδούκας.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Ελευθερίου (Αθηνών)
Γήπεδο: Αγυιάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags