Facebook Pixel Βίος και πολιτεία Δημητρόπουλος και Γουργιώτης!
| 2012-12-19 23:54:00

Βίος και πολιτεία Δημητρόπουλος και Γουργιώτης!

Βίος και πολιτεία Δημητρόπουλος και Γουργιώτης!

Ο διαιτητής και ο βοηθός που ...πρωταγωνίστησαν στο ματς Παναχαϊκή - Ολυμπιακός, δεν είναι πρωτάρηδες σε επεισοδιακά ματς, όπως θυμάται ο σκύλος...

Το όνομα του διαιτητή Αλέξανδρου Δημητρόπουλου, λοιπόν, είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών -για τον επίμαχο αγώνα της Ηλιούπολης με τον Θρασύβουλο- που είχε δει το φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι του 2011. Στον διαιτητή από την Φθιώτιδα είχε ασκηθεί δίωξη και μάλιστα δύο φορές από τον τότε Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, κ.Αντωνακάκη!

Σε πρώτο βαθμό ο Δημητρόπουλος, που ήταν τότε διαιτητής Football League, αθωώθηκε για τον αγώνα Θρασύβουλος-Ηλιούπολη, όμως ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, επειδή πίστευε στην ενοχή του άσκησε έφεση!

H έφεση πήγε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και η απόφαση ήταν να κάνει κατ’ουσίαν δεκτή την έφεση του Εισαγγελέα!

Το... ωραίο είναι όμως οτι αντί να επιβάλει ποινή, έστειλε την υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ, στους κκ. Σαρρή (νυν πρόεδρο της ΕΠΟ) και Δούρο, οι οποίοι τον απήλλαξαν και λίγους μήνες αργότερα τον επιβράβευσαν (!), με το να τον προάγουν στη Superleague!

Ο Δημητρόπουλος συνέχισε και φέτος το... θεάρεστο έργο του με τη διαιτησία του στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, όπου άφησε με φρικτά παράπονα τον "Δικέφαλο" για  τα σφυρίγματα του (πάντως, τον έβγαλε "λάδι" ο παρατηρητής Σωμαρακάκης, προκαλώντας απορίες!).

Όσον αφορά στον βοηθό διαιτή, Σπύρο Γουργιώτη, είναι... καρμανιόλα! Ο συγκεκριμένος το 2009, πρώτα στην Κομοτηνή δεν ειχε δει την αγκωνιά του Εγκαμπί στον Νίνη στο Πανθρακικός-Παναθηναϊκός και μετά στο "Καραισκάκη" ακύρωσε καθαρό τέρμα του Ολυμπιακού σε κεφαλιά του Μήτρογλου στο ματς με τον Ηρακλή!

Τέλος, πριν από ένα χρόνο, στις 21/12, δέχτηκε ένα κάθισμα στην πλάτη στο ματς του Εθνικού Αστέρα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, με αποτέλεσμα φυσικά να διακοπεί το ματς!

Με Δημητρόπουλο και Γουργιώτη λοιπόν... αχτύπητο δίδυμο, ήταν να δυνατόν να κυλήσει ομαλά το ματς στην Πάτρα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags