Facebook Pixel Όλα τα ‘χε η Μαριωρή!
| 2011-03-08 17:45:00

Όλα τα ‘χε η Μαριωρή!

Όλα τα ‘χε η Μαριωρή!

Εν μέσω καταγγελιών για παράγκες, κασετών και επεισοδίων ο ΠΣΑΠ ψήφισε αποχή στα ματς της 26ης αγωνιστικής! Συμφωνούν οι παίκτες 10 ομάδων. Τι θα κάνει η Σούπερ Λίγκα;

Μόνο η αποχή των ποδοσφαιριστών μας έλειπε από το ελληνικό ποδόσφαιρο κι αυτή αποφασίστηκε σήμερα στην έκτακτη σύσκεψη του ΠΣΑΠ. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, παρόντες στο κάλεσμα του προέδρου, Στέλιου Γιαννακόπουλου, ήταν οι αρχηγοί των επαγγελματικών ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός είχε έντονη παρουσία με εκπροσώπηση τεσσάρων παικτών (Τζόρβα, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Κατσουράνη), το ίδιο και η ΑΕΚ με Δέλλα, Σκόκο και Καφέ, αλλά τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε μόνο ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Οι εκπρόσωποι δέκα ομάδων (εκ των οποίων οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ) ψήφισαν υπέρ της αποχής για την ερχόμενη 26η αγωνιστική. Οι υπόλοιπες έξι ομάδες δεν συμφώνησαν με την αποχή.

Πλέον, ο λόγος περνάει στην Σούπερ Λίγκα που είναι πιθανό να αποφασίσει αναβολή της αγωνιστικής υπό τον φόβο να μη γίνει «μπάχαλο» το πρωτάθλημα με άλλες ομάδες να κατεβαίνουν στο γήπεδο κι άλλες να απέχουν.

Από τη μεριά του ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ζήτησε και από τις υπόλοιπες ομάδες να συμμετάσχουν στην αποχή.

Να τι δήλωσε:

«Το θέμα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Απειλείται η ζωή τους και η ζωή έχει μεγάλη αξία για όλους τους ποδοσφαιριστές όχι μόνο για αυτούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αλλά και για όσους αγωνίζονται και στις άλλες κατηγορίες. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, δηλαδή, οι: ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος, Λάρισα, Ηρακλής, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, SKODA Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός είναι υπέρ της αποχής», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ και πρόσθεσε:

«Περιμένουμε και αυτούς των: Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρας, Καβάλας, Εργοτέλη, Πανιωνίου και Ολυμπιακού Βόλου. Περιμένουμε κι αυτές τις ομάδες να συνταχθούν μαζί μας για τον αγώνα κατά της βίας. Στο ίδιο μήκος κύματος περιμένουμε να είναι και η Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΟ. Ζητάμε κάτι που στο εξωτερικό θεωρείται δεδομένο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags