Facebook Pixel «Δεν είναι στη ρήτρα το πρόβλημα!»
| 2011-03-09 09:52:00

«Δεν είναι στη ρήτρα το πρόβλημα!»

«Δεν είναι στη ρήτρα το πρόβλημα!»

Κάτι τέτοια ακούει ο Αδαμίδης, όπως αυτό που δήλωσε ο μάνατζερ του Μίτσελ για το ενδεχόμενο παραμονής του πελάτη του στην ΑΕΚ και νομίζει ότι μπορεί να φτιάξει δυνατή ομάδα χωρίς πολλά λεφτά!

Ο ατζέντης του Ισπανού χαφ σχολίασε σε δηλώσεις του ότι η υψηλή ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μίτσελ για να τον αποκτήσει η «Ένωση» από τη Μπέρμιγχαμ (περίπου 1,9 εκ. ευρώ), ίσως να μη σταθεί εμπόδιο αν τελικά τόσο η ΑΕΚ όσο και ο παίκτης θέλουν να συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι.

«Ο Μίτσελ είναι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή του την Κυριακή. Χαίρεται που αποκτά ρυθμό σταδιακά και τον εμπιστεύεται ολοένα και περισσότερο ο προπονητής του.

Ήταν λογικό στην αρχή να χρειάζεται χρόνο, μια και είχε μείνει καιρό χωρίς ματς στα πόδια του. Πίστευε ότι χρειαζόταν ένα μήνα για να αρχίσει να δείχνει μέρος της αξίας του και ήδη αισθάνεται πολύ πιο άνετα στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορεί να παίξει και καλύτερα και πιστεύει ότι σύντομα θα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την ΑΕΚ. Πλέον απολαμβάνει. Θέλει να παίζει και χαίρεται που σιγά-σιγά συμμετέχει περισσότερο στα παιχνίδια της ομάδας.

Είναι πολύ πρόωρο αυτό το ζήτημα. Θα πω μόνο ότι δεν πρέπει να στεκόμαστε τόσο στις ρήτρες. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Το βασικό είναι να θέλει η ΑΕΚ να κρατήσει τον Μίτσελ και να θέλει ο Μίτσελ να μείνει»», ήταν τα λόγια του ατζέντη του Μίτσελ, στην εφημερίδα "Sportday".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags