Facebook Pixel Η πρωτοχρονιατικη κάρτα του πρωθυπουργού (ΦΩΤΟ)
Life
| 2013-01-02 10:38:00

Η πρωτοχρονιατικη κάρτα του πρωθυπουργού (ΦΩΤΟ)

Η πρωτοχρονιατικη κάρτα του πρωθυπουργού (ΦΩΤΟ)

Με μια ευχετήρια καρτ-ποστάλ που δείχνει τους νέους αναπτυξιακούς στόχους του, ο Αντώνης Σαμαράς, προαναγγέλει στους έλληνες πολίτες το ξεκίνημα της επενδυτικής τουρνέ για το 2013, με στόχο την εισρροή κεφαλαίων στη χώρα.

Σοβαρεύει το κυνήγι επενδυτών για την κυβέρνηση, η οποία όπως δείχνει και το πρωτοχονιάτικο μήνυμά της, είναι αποφασισμένη να αναζητήσει κάθε πιθανή (και απίθανη) πηγή κεφαλαίων, προκειμένου να φέρει επενδύσεις που θα κάνουν την πραγματική οικονομία να .

Στη λίστα με τους υποψήφιους «στόχους», εκτός από τους κλασσικούς παραδοσιακούς χρηματοδότες, όπως οι Ορθόδοξοι Ρώσοι, οι Μουσουλμάνοι Καταριανοί και οι Κινέζοι, που επιστρατεύονται κάθε φορά που θέλουμε να αναπτερώσουμε τις ελπίδες μας για τράκα, έχουν προστεθεί και καινούργοι υποψήφιοι, από τον θίασο που πρωταγωνίστησε την περσινή χρονιά.

Όπως δείχνει και η αποφασιστική πόζα του Αντώνη Σαμαρά στην κάρτα, ο πρωθυπουργός σκοπεύει αυτή τη φορά να «χτυπήσει» χωρίς προκαταλήψεις ανάλογα με την προθυμία του υποψήφιου επενδυτή να υποδυθεί τον ενδιαφερόμενο και όχι ανάλογα με την αξιοπιστία του.

Σϋμφωνα με τη νέα αναπτυξιακή στρατηγική, αφού έτσι κι αλλιώς, εκείνο που μετράει στην πραγματικότητα είναι η αντιστροφή του κλίματος αυτό μπορεί συμβεί και με απλές υποσχέσεις. Χωρίς δηλαδή να χρειαστεί ούτε να αλλάξει τίποτα, ούτε να μπούν πραγματικά κεφάλαια.

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags