Facebook Pixel Ε, ρε, Φερέιρα που τους χρειάζεται!..
| 2013-01-02 16:58:00

Ε, ρε, Φερέιρα που τους χρειάζεται!..

Ε, ρε, Φερέιρα που τους χρειάζεται!..

Το τέταρτο παιχνίδι μέσα σε 11 μέρες έδωσε χθες ο Καραγκούνης με τη Φούλαμ, που το καλοκαίρι έφυγε από τον Παναθηναϊκό επειδή δεν μπορούσε να ακολουθήσει το επίπεδο της ομάδας...

Αυτή ήταν η επίσημη δικαιολογία που "έβγαινε" από την πλευρά του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ότι ο "τυπάρας" ήταν αργός για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, κρατούσε πολύ την μπάλα κ.λπ. Μιλάμε για τον φετινό Παναθηναϊκό, που καλύτερος παίκτης στα περισσότερα παιχνίδια είναι ο Καρνέζης και στα χαφ περιμένουν όλοι να "βγουν" οι εμπνεύσεις του Σισοκό για να δημιουργήσει φάση η ομάδα από τον άξονα!

Ε, σε αυτόν τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Φερέιρα δεν "έκανε" ο Καραγκούνης, που στα 35 του χρόνια έδωσε χθες τον τέταρτο αγώνα του με τη φανέλα της Φούλαμ, σε επίπεδο αγγλικού πρωταθλήματος! Στις 22/12 ήταν βασικός στην εκτός έδρα ήττα (4-0) της ομάδας του εναντίον της Λίβερπουλ, στις 26/12 πέρασε ως αλλαγή στο 78’ στο ισόπαλο ματς με την Σαουθάμπτον, στις 29/12 ήταν βασικός στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Σούονσι και χθες ήταν πάλι βασικός στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Γουέστ Μπρομ.

Να θυμηθούν στον Παναθηναϊκό να στείλουν μία ευχετήρια κάρτα στον Φερέιρα, για τις γιορτές...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags