Facebook Pixel Δεν τους έγινε η "Χ"άρη
| 2013-01-05 20:10:00

Δεν τους έγινε η "Χ"άρη

Δεν τους έγινε η "Χ"άρη

Τα γκολ μπήκαν νωρίς στα Περιβόλια από Αναστασάκο (4΄) και Κοροβέσης (20΄) και ο Πλατανιάς με τον ΠΑΣ έμειναν στο 1-1. Με 10παίκτες τελείωσαν το ματς οι Κρητικοί λόγω της δεύτερης κίτρινης του Ουντότζι.

 

Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε στη Super League με το πρώτο γκολ να σημειώνεται στα Περιβόλια, όπου ο Πλατανιάς υποδεχόταν τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος τελείωσε εξαιρετικά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.
 
Έτσι, λοιπόν, μετά από εκτέλεση φάουλ προς την περιοχή του Φεγκρούς ο Αγκιλέρα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Αναστασάκος με τη σειρά του πήδηξε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μόλις στο τέταρτο λεπτό.
 
Το ματς είχε ρυθμό, με την ομάδα του Χριστόπουλου να πιέζει για την ισοφάριση και να τα καταφέρνει στο 20΄! Ο Κοροβέσης έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και με δυνατό μακρινό σουτ άφησε ...άγαλμα τον Κηπουρό για το 1-1.
 
Με τις δύο ομάδες να έχουν πάει στα αποδυτήρια με το 1-1, η επανάληψη είχε ενδιαφέρον και φάσεις. Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος ο Πλατανιάς δημιουργούσε προβλήματα με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε θέση άμυνας.
 
Μάλιστα στο 76΄ και στο 79΄ ο Φεγκρούς έσωσε δύο φορές την εστία του και κράτησε το σκορ. Αναστασάκος και Ναζλίδης αντίστοιχα, δεν μπόρεσεν να νικήσουν τον τερματοφύλακα των Ιωαννίνων χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να δώσουν στην ομάδα τους το προβάδισμα.
 
Λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Πλατανιάς έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Ουντότζι είδε την δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Πάντως, αυτό δεν επηρέασε το ματς στον λίγο χρόνο που είχε απομείνει για την λήξη και έτσι το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags