Facebook Pixel Εμεινε πάλι στα "θα" ο Βιντιάδης
| 2013-01-10 10:54:00

Εμεινε πάλι στα "θα" ο Βιντιάδης

Εμεινε πάλι στα "θα" ο Βιντιάδης

Ανθρακας αποδείχθηκε ο θησαυρός και η αισιοδοξία στην ΠΑΕ ΑΕΚ για ταμειακή διευκόλυνση από τον Δημήτρη Βιντιάδη που υποσχέθηκε μόνο μεσολάβηση προς τους Κινέζους!

Ούτε αυτή τη φορά ο Δημήτρης Βιντιάδης μπορεί να δώσει απτές λύσεις στο οικονομικό και ιδιοκτησιακό πρόβλημα της ΑΕΚ. Παρά την αισιοδοξία που διαχεόταν κατά... ριπάς από τους «κιτρινόμαυρους» παράγοντες έπειτα από το πέρας της προχθεσινής πολύωρης συνάντησης που είχαν μαζί του, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφιορετική. Οπως αποδεικνύεται από τις πράξεις, ο Βιντιάδης ούτε αυτή τη φορά μπορεί ή έστω δεν θέλει να βάλει λεφτά στην ΑΕΚ. Ακόμα και αν πρόκειται για ταμειακή διευκόλυνση, με αντάλλαγμα τη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου του Μαρτίου. Για δύο μήνες δηλαδή, αλλά ούτε κι αυτό κρίνεται αρκετό για να πείσει τον επιχειρηματία.

Η υπόθεση έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε πλέον να μείνει απλά στα λόγια και όσα κατάλαβαν ή πίστεψαν οι παράγοντες της ΑΕΚ. Πέρα από κάθε κουβέντα και εντυπωσιακό πρότζεκτ για το μέλλον της ΑΕΚ, υπάρχει και το παρόν. Ο Βιντιάδης θα έπρεπε να βάλει τα χρήματα, αλλά ούτε σε αυτή τη φάση μπόρεσε να δείξει αξιοπιστία και να δείξει πως τα έργα του συμβαδίζουν με τα λόγια. Φαντάζει πραγματικά απίστευτο πως κάποιος επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για μια ποδοσφαιρική εταιρεία και διατείνεται πως έχει συγκεντρώσει γι' αυτήν ποσό 12-13 εκατ. ευρώ δεν μπορεί να διαθέσει 200-300.000 ευρώ προκειμένου να βγει από την ασφυξία.

Είναι σαφές πλέον πως η υπόθεση Βιντιάδη πνέει τα... λοίσθια. Αφού δεν μπορεί ούτε τώρα να κάνει δανεισμό στην ΠΑΕ ώστε να μείνει ζωντανή και να τον περιμένει στην... κορύφωση των προσπαθειών του μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου, τότε κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να περιμένει από τον επιχειρηματία. Πάντως σίγουρα όχι να μεσολαβήσει για να υπάρξει «κονέ» της ΠΑΕ με τους Κινέζους που φέρεται να έχει φτάσει σε χορηγικές συνεργασίες, ώστε να δανείσουν αυτοί την ΑΕΚ! Να μην μπορεί να βρει χρήματα αυτός που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ, αλλά να δίνει αυτός που θεωρητικά θα έχει κάποιας μορφής χορηγική συνεργασία! Βέβαια, στους δρόμους του... μεταξιού που κινούνται ο Βιντιάδης και οι συνεργάτες του ακόμα κι αυτό μπορεί να φαίνεται σοβαρό και ως λύση προοπτικής για τα ζητήματα της ΑΕΚ. Μόνο που λεφτά δεν προκύπτουν από πουθενά...

Δανεισμός από τον μάνατζερ

Ο Βιντιάδης αποδεικνύεται αναξιόπιστος και στο νέο αίτημα της ΠΑΕ για ταμειακό δανεισμό και έτσι οι ελπίδες της ΑΕΚ στρέφονται αποκλειστικά στον Αλκη Φωτίου. Ο Ελληνοελβετός ατζέντης έχει δεχθεί το αίτημα των «κιτρινόμαυρων» παραγόντων για να διευκολύνει την ομάδα με ταμειακό δανεισμό. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας κορυφώθηκαν οι επαφές και υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξουν θετικά νέα. Ο Φωτίου δίνει λεφτά στην ΑΕΚ με αντάλλαγμα δόση τηλεοπτικού και ζητά με αυτά να εξοφληθεί μέρος των οφειλομένων προς τους παίκτες.

Ξανά έσοδα από τον κόσμο

Είναι σαφές πως σε όλη αυτή την οκταετία ο κόσμος της ΑΕΚ παραμένει σταθερά ο βασικός οικονομικός αιμοδότης της ομάδας. Αυτό ελπίζουν να συμβεί ξανά στην ΠΑΕ με αφορμή τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Ξάνθη. Από σήμερα τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ματς με τους ακρίτες και στην ΑΕΚ ελπίζουν να υπάρξει σημαντική ανταπόκριση από τον κόσμο. Βλέπετε, έτσι θα υπάρξει η ηθική στήριξη που δεδομένα χρειάζεται η ομάδα, αλλά μπορεί να περισσέψουν και κάποια χρήματα στο ταμείο.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags