Ο Σάκης Τσιώλης δεν είχε στην διάθεση του τους Τσέζαρεκ, Μπομπαντίγια. Ο πρώτος ήδη ξεκίνησε την αποθεραπεία του, ενώ ο Αργεντινός δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο πόδι του, αλλά μετά από ειδική θεραπεία αύριο θα προπονηθεί κανονικά. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονούνται πλέον οι Πρίττας, Βανγκέλι, ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα συνεχίζουν οι Αραβίδης, Αγτζίδης.
Κλινήρης παραμένει ο Βελλίδης που λογικά θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Δευτέρα. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια ο Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα.
Μαθαίνει την ομάδα ο Τσιώλης, χαμόγελα για Πρίττα
| 11/03/11 - 18:21
Με μία πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρης για τον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο