Facebook Pixel Είναι λύση η ΕΠΟ;
Life
| 2011-03-11 19:39:00

Είναι λύση η ΕΠΟ;

Είναι λύση η ΕΠΟ;

Ο Μπιτσαξής θέλει το πρωτάθλημα να φύγει από την Σούπερ Λίγκα και να πάει στην ΕΠΟ. Να ρωτήσουμε κάτι, όμως; Το μπάχαλο ποιος το δημιουργεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Οι παράγοντες και η διαιτησία.

Η διαιτησία σε ποιόν ανήκει; Μήπως στην σούπερ λίγκα; Όχι. Στην αρμοδιότητα της ΕΠΟ είναι οι σφυρίχτρες.

Μια κομβική λεπτομέρεια από τις κασέτες του Μπέου ελάχιστοι την πρόσεξαν. Για διαβάστε ξανά τι λέει ο Μπέος στο ξεκίνημα της μιας κασέτας:

«Του λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκεί πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Αρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Αρη. Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω "πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις;».

 Να ρωτήσουμε κάτι ακόμα; Αν ο Μπέος έχει τη δύναμη να ορίζει διαιτητές, τότε μέσω ποιού τούς ορίζει; Μέσω της βρώμικης σούπερ λίγκας ή μέσω της. πεντακάθαρης ΕΠΟ και των επιτροπών της;

 Μην μας τρελαίνεις, λοιπόν, κι εσύ, κύριε Μπιτσαξή. Το θέμα δεν είναι να φύγει από τη μια διοργανώτρια και να πάει στην άλλη ομοσπονδία το πρωτάθλημα. Το ζήτημα είναι να φύγουν αυτοί που λερώνουν το χώρο και δρούνε ασύδοτα, όπως πρέπει να φύγουν και οι άρρωστες νοοτροπίες που έχουν κυριαρχήσει παντού στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκεί πρέπει να κτυπήσει η Πολιτεία, αν τέλος πάντων υφίσταται ακόμα στην Ελλάδα κράτος.

 Και κάποτε ήταν στην ΕΠΟ το πρωτάθλημα, όμως πάλι δεν ήταν καθαρό. Η ΕΠΟ, λοιπόν, δεν πρέπει να μας εξηγήσει πώς ακριβώς ο Μπέος κατάφερε να ορίσει τον Δαλούκα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται; Περί αυτού πρόκειται. Στην αρχή λέει «να βγει ο Δαλούκας», όπως και βγήκε, και στο μεταξύ έχει πάρει και τον διαιτητή να τον ρωτήσει αν θα σφυρίξει υπέρ του Άρη. Και τελικά, όντως ο Δαλούκας μπήκε σ' αυτό το ματς. Τυχαίο ήταν; Παραμύθια λέει ο Μπέος; Εμείς δεν ξέρουμε. Εσύ, κύριε Μπιτσαξή, ρώτησες να μάθεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπιτσαξής: "Κάντε αυτά, αλλιώς κομμένα τα λεφτά!"

 

«Η ΕΠΟ σας εύχεται καλό καλοκαίρι…»


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags