Facebook Pixel «Το σκορ δεν λέει την αλήθεια»
| 2011-03-12 23:18:00

«Το σκορ δεν λέει την αλήθεια»

«Το σκορ δεν λέει την αλήθεια»

Πλασματικό χαρακτήρισε το τελικό 1-3 ο Γιώργος Παράσχος σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

«Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Το 1-3 είναι βαρύ σκορ. Το παιχνίδι άρχισε άσχημα για μας με το εύκολο γκολ που δεχθήκαμε και το οποίο προήλθε κυρίως από την ικανότητα του Σισέ. Από το 4' κυνηγούσαμε στο σκορ. Βρήκαμε το κουράγιο, δεν ήμασταν άσχημοι, είχαμε κακή κυκλοφορία και ισοφαρίσαμε κι αν ήμασταν τυχεροί στο τέλος του ημιχρόνου με τον Επαλέ και κάναμε το 2-1, όλα θα ήταν διαφορετικά. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο μέρος και δυστυχώς στη πρώτη επίθεση του Παναθηναϊκού και μετά από ενέργεια του Σισέ ουσιαστικά δεχθήκαμε ένα αυτογκόλ και βρεθήκαμε πίσω σκορ.

Εμείς στη διάρκεια της εβδομάδας είχαμε επικεντρωθεί στην ικανότητα του Παναθηναϊκού στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, αλλά σήμερα πραγματικά, ότι έκανε ο Σισέ του βγήκε. Δεν χρειάζεται απογοήτευση. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και παρά τις ελλείψεις και ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα με τους νέους στόπερ. Είναι αλήθεια όμως ότι το πρόβλημά μας ήταν κυρίως στην άμυνα. Ο Σισέ είναι μεγάλος παίκτης και οτιδήποτε έκανε του βγήκε. Οι σέντρες του στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μισά γκολ», είπε αρχικά ο Παράσχος.

Οσον αφορά στις κασέτες, σχολίασε: «Για μένα δεν ήταν παράξενο. Λίγο πολύ ακούγαμε πολλά, απλά δεν είχαμε αποδείξεις. Είναι πολύ άσχημο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το κυριότερο είναι ότι χάνει ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία του. Γιατί ήταν ήδη χαμένη. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η διαδικασία πρέπει να τελειώσει. Να βρεθεί μια λύση ρε παιδιά, να ξεκαθαρίσει το τοπίο που διαιωνίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια. Κάποτε πρέπει να γίνει και πιστεύω ότι κάτι θα γίνει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags