Facebook Pixel Ο Κυριακίδης έκλεισε (και) την «Athens News»
Life
| 2013-03-04 20:55:00

Ο Κυριακίδης έκλεισε (και) την «Athens News»

Ο Κυριακίδης έκλεισε (και) την «Athens News»

Έκλεισε η ιστορική εφημερίδα «Athens News» μετά από σχεδόν 50 χρόνια κυκλοφορίας!

Μετά το Ίδρυμα Μελετών Λαμπράκη, η ιδιοκτησία είχε περάσει στον καταζητούμενο Πέτρο Κυριακίδη που είχε επίσης την «Espresso» και τον FLASH.

Σήμερα ανακοινώθηκε η απόλυση των 15 εργαζομένων, δημοσιογράφων, τεχνικών και γραμματέων με τους εργαζομένους να είναι απλήρωτοι από τον Ιούνιο του 2012.

Χωρίς τελικό το «Master Chef»;

Στον ημιτελικό και χωρίς νικητή θα πέσει η αυλαία του «Master Chef», στις 15 Μαρτίου. Καθώς υπολείπονται μόλις δέκα επεισόδια έως το τελευταίο γυρισμένο επεισόδιο, οι ελπίδες για την επίτευξη λύσης ώστε να γυριστεί ο τελικός εξανεμίζονται και το τέλος ετοιμάζεται να γραφτεί στην οθόνη αμέσως μετά την ανάδειξη των δύο φιναλίστ.

Τα στελέχη του MEGA φέρεται να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα ολοκληρώσουν τη μετάδοση του προγράμματος, χωρίς οι τηλεθεατές να μάθουν τον νικητή! Οι μέτοχοι του MEGA, αλλά και του Στούντιο ΑΤΑ δεν σκοπεύουν να βάλουν το χέρι τους στην τσέπη για να πληρώσουν τους εργαζόμενους. "Οι μέτοχοι έχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν", λένε πολλοί, αναφερόμενοι στην παρέμβαση του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια έρευνας για το ομολογιακό δάνειο ύψους 98 εκ. ευρώ που εξασφάλισε το κανάλι πριν από λίγους μήνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags