Facebook Pixel Κι έτσι και γιουβέτσι για Φάμπρι!
| 2013-03-08 10:30:00

Κι έτσι και γιουβέτσι για Φάμπρι!

Κι έτσι και γιουβέτσι για Φάμπρι!

Πώς αλλάζουν τα πράγματα με τους προπονητές στην Ελλάδα; Στο πι και φι. Πριν το καταλάβουμε. Έτσι και για τον Φάμπρι. Πρωτά ήταν άχρηστος και τώρα έγινε ...Μουρίνιο!

Μέχρι πριν λίγες μέρες υπήρχε έντονη αμφισβήτηση στον Φάμπρι. Πέρα από τα άσχημα αποτελέσματα, υπήρχαν και τα σκηνικά στα αποδυτήρια με τους παίκτες και τον προπονητή, και γινόταν χαμός από δημοσιεύματα. Κάποιοι ήδη άρχισαν να λένε ότι δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό ο συγκεκριμένος προπονητής.

Κερδίζει ο Παναθηναϊκός τον ΟΦΗ, νικάει και την ΑΕΚ κι αμέσως το κλίμα αλλάζει. Αρκούσαν δυο νίκες σερί! Ο Φάμπρι πλέον ακούει και καλά λόγια, ενώ αν συνεχίσει έτσι ο Παναθηναϊκός, τότε η ατμόσφαιρα θα γέρνει όλο και περισσότερο υπέρ του.

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Ο Φάμπρι είναι ένας προπονητής με τα καλά του και τα άσχημά του. Με τα υπέρ του και τα κατά του. Όπως όλοι. Το ότι στην Ελλάδα τα δεδομένα για τον προπονητή κάθε μεγάλης ομάδας αλλάζουν κάθε …τέταρτο, είναι κάτι που το ξέρουμε.

Το ζήτημα είναι, όμως, πότε θα σταματήσει αυτό το πάνω – κάτω, το έτσι και γιουβέτσι. Ας δούμε πρώτα τον κάθε προπονητή κι ας τον κρίνουμε μια και καλή όταν θα έχει φανεί το έργο του μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Όχι για δυο παιχνίδια να ακούει τα σχολιανά του και για άλλα δυο να θεωρείται …Μουρίνιο. Κι αυτό ισχύει για πολλούς τεχνικούς πολλών ομάδων… Μια ζωή τα ίδια επί δεκαετίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags