Facebook Pixel Μια κασέτα να το γράψουμε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-16 00:33:00

Μια κασέτα να το γράψουμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια κασέτα να το γράψουμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε με κασέτες παραγόντων, στην Ευρώπη χάνεται το τόπι. Μπάγερν - Ίντερ 2-3 στο Champions League! Στα προημιτελικά η Πρωταθλήτρια Ευρώπης με ανατροπή.

Στο ματς που έσπασε καρδιές στο «Αλιάντς Αρένα» η Ίντερ έδειξε… καρύδια Πρωταθλήτριας και με μια επική ανατροπή νίκησε 3-2 την Μπάγερν και προκρίθηκε στους «8».

Λοιπόν, για να τα κάνουμε λιανά, μόλις ο Ετό στο 4` άνοιξε το σκορ από την ωραία κάθετη του Πάντεφ, μετά για ένα ημίχρονο υπήρχε μόνο Μπάγερν στο γήπεδο!

Ο Γκόμεζ στο 21` είπε… ναι στο «δώρο» του Ζούλιο Σέζαρ και με φοβερό γυριστό έκανε το 1-1 και μετά… κατηφόρα! Στο 26` ο Γκόμεζ το έχασε αλλά στο 31` ο Μίλερ τσίμπησε όσο χρειαζόταν την μπάλα για το 2-1.

Ο Σέζαρ στο 35` έσωσε το τετ-α-τετ του Ριμπερί, στο 40` η μπάλα σαδιστικά κυλούσε από το δοκάρι… παράλληλα από τη προβολή του Μίλερ, στο 44` ο Ρόμπεν δεν μπόρεσε, στο 62` το έχασε ο Γκόμεζ!

Ε, στο 63` το έβαλε ο… Σνάιντερ!! Μετά το 2-2 και με τον Ρόμπεν να γίνεται αναγκαστική αλλαγή μίλησαν οι Ιταλοί! Ο Σνάιντερ προειδοποίησε δις, πάνω που ανέβαινε η Μπάγερν, αλλά στο 88` ο Πάντεφ με… δυναμίτη έκανε το 2-3 στέλνοντας τους πρωταθλητές Ευρώπης στους «8» και τους Γερμανούς σπίτια τους…

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags