Facebook Pixel Τώρα πλακώνεται και με τους δικούς του!
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-16 21:15:00

Τώρα πλακώνεται και με τους δικούς του!

Τώρα πλακώνεται και με τους δικούς του!

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Μπέο. Μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο, αρπάχτηκε με οπαδό της ομάδας του Βόλου στην εξέδρα. "Κρατήστε τον να τον δείρω", έλεγε.

Αφού τα έχει βάλει με ...τη μισή Ελλάδα τις τελευταίες μέρες, ήρθε η ώρα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να βρεθεί αντιμέτωπος και με τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας…

Αφορμή στάθηκαν οι ύβρεις ενός οπαδού, αμέσως μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Ο Αχιλλέας Μπέος άκουσε έναν φίλαθλο της ομάδας να του σέρνει τα… εξ αμάξης από το πάνω διάζωμα, αντίδραση για την οποία σας είχε προϊδεάσει ο σκύλος (μετά από σχετικό ρεπορτάζ) μία μέρα νωρίτερα. Θυμηθείτε τι λέγαμε χθες...

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» τα πήρε από τα μπινελίκια και άρχισε να ανεβαίνει προς την κερκίδα, κάτι που κατέγραψε και η κάμερα του Conn-X Tv, που είχε αναλάβει τη μετάδοση του αγώνα.

Ο Μπέος όταν ανέβηκε στην κερκίδα, άρχισε να βρίζει τον οπαδό και καλούσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να τον πιάσουν, προκειμένου να τον δείρει… Όπως αναφέρουν οι πηγές, ο δύσμοιρος οπαδός δεν γλίτωσε το ξύλο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος φίλαθλος δεν ήταν ο μόνος που ενταντιώθηκε στον Αχιλλέα Μπέο! Αρκετοί φώναζαν στον παράγοντα της ομάδας «έχεις ξεφτιλίσει τον Βόλο», ενώ άλλοι τον καλούσαν «να πάει στον Πατέρα και τον Μαρινάκη» ή και να γυρίσει «στον Πανιώνιο». Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που φώναζαν ρυθμικά το όνομά του πρώην προπονητή της ομάδας, Σάκη Τσιώλη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags