Facebook Pixel «Δύο νίκες εντός, αλλιώς…»
| 2011-03-17 21:03:00

«Δύο νίκες εντός, αλλιώς…»

«Δύο νίκες εντός, αλλιώς…»

Μόνο νίκες θέλει ο Παύλος Δερμιτζάκης στα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης, καθώς σε αντίθετη περίπτωση η παραμονή θα είναι δύσκολη.
 

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, τόνισε σε σχετική ερώτηση για τους βαθμούς που χρειάζονται για την παραμονή:  «Δεν μπορούμε να μιλάμε με πόσους βαθμούς ο Αστέρας ή οποιοδήποτε άλλη ομάδα θα μείνει στην κατηγορία. Όταν είχα πρωτοέρθει μιλούσαμε για το απόλυτο στην έδρα. Είχα πει τότε, γίνεται μία ομάδα που έχει κάνει μία νίκη και να κάνουμε το απόλυτο στα εντός έδρας παιχνίδια;

Παρόλα αυτά και επειδή ήρθε μία νίκη, που μας δίνει πίστη στις δυνατότητες που έχει η ομάδα, θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά θα δουλέψει η ομάδα για να πετύχει τα δύο νικητήρια αποτελέσματα στα παιχνίδια που έχει στην έδρα της.

Αν δεν κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, θεωρώ πώς έχουμε λίγες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Όλα αυτά εξαρτώνται, όχι μόνο από το τι θα κάνουμε εμείς, αλλά και από το τι θα κάνουν και οι αντίπαλοι μας.

Υπάρχουν παιχνίδια που θεωρούμε ότι είναι δύσκολα και πάνε μερικές ομάδες παίρνουν βαθμούς ή υπάρχουν παιχνίδια που θεωρούνται εύκολα και οι ομάδες χάνουν βαθμούς. Κάθε εβδομάδα θα διαφοροποιούνται τα πράγματα. Ίσως να μην φτάσουν οι 35 βαθμοί για να μείνει κάποια ομάδα στην κατηγορία, ίσως πάλι να σωθούμε ακόμα και με λιγότερους βαθμούς. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμα τίποτα με σιγουριά.

Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Εμείς θέλουμε να φτάσουμε 34-35 και να μπορούμε να πούμε ότι κάναμε τα πάντα για να μείνουμε στην κατηγορία. Σαφώς θα είναι καλύτερα να κερδίσουμε στην Ξάνθη. Τότε, ο στόχος θα είναι πιο εφικτός.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags