Facebook Pixel Ο Άγγελος, ο Ζιοβάνι και ο Αριέλ
| 2013-04-08 09:46:00

Ο Άγγελος, ο Ζιοβάνι και ο Αριέλ

Ο Άγγελος, ο Ζιοβάνι και ο Αριέλ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε τον τίτλο του ματς, με την επίτευξη του τρίτου γκολ των “ερυθρόλευκων” μετά τη μαγική πάσα του Ιμπαγάσα στον Μήτρογλου.

“Το τέλειωσε το ματς το παλικάρι” είπε ο προπονητής του Πλατανιά αναφερόμενος στον Αργεντινό, ο οποίος είχε “σερβίρει” το 2-0 στο Φουστέρ λίγα λεπτά νωρίτερα. Γυρίζοντας κάποιος δώδεκα χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στις 11 Απριλίου του 2001 θα θυμηθεί και πάλι τον Άγγελο Αναστασιάδη σε μια πολύ ιδιαίτερη σκηνή, που δεν έχουμε συνηθίσει στα γήπεδα μας, με τον Έλληνα τεχνικό ν' αναγνωρίζει μ' έναν ξεχωριστό είναι η αλήθεια τρόπο το ταλέντο ενός άλλου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού του Ζιοβάνι.

Ο Άγγελος ήταν προπονητής του Ηρακλή και ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 1-0 αλλά τα βρήκε πολύ σκούρα στο δεύτερο ματς νικώντας τελικά τον “γηραιό” με 5-4. Ήταν μια εκπληκτική βραδιά του Ζιοβάνι, με γκολ από τη σέντρα (είχε πετύχει και ένα ακόμα εντυπωσιακό στο ματς) και ο Άγγελος αναγνωρίζοντας ιπποτικά το ταλέντο του Βραζιλιάνου, είχε δώσει το χέρι του στον “μάγο” των πειραιωτών. Έτσι και στο χθεσινό παιχνίδι στα Χανιά, ο Άγγελος Αναστασιάδης, με την ατάκα του για τον Ιμπαγάσα είπε το αυτονόητο, για παίκτες που ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο μας.

“Άλλη” ομάδα

Η είσοδος του Ιμπαγάσα στο χθεσινό παιχνίδι έκανε “άλλη” ομάδα τον Ολυμπιακό, που η αλήθεια είναι πως μέχρι το 57' ήταν νωθρός (παρά το υπέρ του 1-0) και δεν είχε ικανοποιήσει με την απόδοση του. Ο Αργεντινός έδωσε τη δυνατότητα στους πρωταθλητές να κυκλοφορήσουν τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και δεν ήταν μόνο οι δύο εξαιρετικές πάσες στους Φουστέρ και Μήτρογλου για το 2-0 και το 3-0. Ο Ολυμπιακός κέρδισε πολλά μέτρα στον άξονα της μεσαίας γραμμής με την είσοδο του Ιμπαγάσα στο παιχνίδι και απέκτησε γρήγορες μεταβιβάσεις για να βρει “διαδρόμους” στην άμυνα του Πλατανιά. Σημαντική επίσης ήταν και η συμβολή του Φουστέρ, με τον Ισπανό να βάζει υποψηφιότητα για τη βασική ενδεκάδα των πειραιωτών στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

REDάκια

*Ο Φετφατζίδης πήρε την ευκαιρία απ' τον Μίτσελ και ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα των πρωταθλητών, αλλά ο νεαρός μέσος απογοήτευσε με την απόδοση του. Το ζητούμενο για τον “Φέτφα” είναι η διάρκεια στο παιχνίδι του και όχι απλά κάποια καλά εικοσάλεπτα σε διάσπαρτα ματς σε μια σεζόν. Αυτά δε φτάνουν για να κάνει κάποιος παίκτης καριέρα στον Ολυμπιακό.

*Λάθος του Κάκου που δεν καταλόγισε πέναλτι στη φάση της ανατροπής του Γιάννου από τον Μανωλά Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ανέτρεψε τον επιθετικό του Πλατανιά.

*Η επιλογή του Μίτσελ με Γκρέκο και Μασάντο δεν “βγήκε” στον Ισπανό τεχνικό και ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία στο πρώτο ημίχρονο. Τόσο μεγάλο που ο Μήτρογλου δεν πήρε ούτε μία πάσα από τους συμπαίκτες του.

*Πολλά λάθη από τον Μανωλά και τον Κοντρέρας στο χθεσινό παιχνίδι και ίσως ο Μίτσελ να σκέφτεται ήδη τον Αβραάμ για το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags