Facebook Pixel Το φάουλ που ζητάνε Βονόρτας και Σο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-04-15 01:01:00

Το φάουλ που ζητάνε Βονόρτας και Σο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το φάουλ που ζητάνε Βονόρτας και Σο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην διαιτησία τα... ρίχνουν στον Παναθηναϊκό μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό, καθώς Βονόρτας και Σο δήλωσαν σίγουροι πως υπάρχει φάουλ στο γκολ Μήτρογλου. Δείτε την φάση ξανά...

Εντονότατα παράπονα από την διαιτησία έχουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς τόσο ο κόουτς Γιάννης Βονόρτας όσο και οι παίκτες του, θεωρούν πως στην ισοφάριση του Μήτρογλου, υπάρχει παράβαση.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

 

Συγκεκριμένα, θεωρούν πως υπάρχει φάουλ στην αρχή της φάσης από τον Τζιμπούρ στον Σο, πριν καν ο Αλγερινός κάνει το σουτ – πάσα στον Μήτρογλου, ο οποίος από κοντά σκόραρε για το 1-1.

Συγκεκριμένα, ο Βονόρτας ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου για αυτή την φάση: «Θέλω να συγχαρώ, επίσης, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση που ήταν στο πλευρό μας όλη την εβδομάδα. Θεωρούμε ότι είμαστε νικητές. Ο Τζεμπούρ έχει κάνει φάουλ στο γκολ της ισοφάρισης κι αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Φάινεται. Εγώ από τον πάγκο είδα φάουλ σε σπρώξιμο του Τζιμπούρ πάνω στον Σο. Οι παίκτες μου μπορεί να είδαν οφσάιντ».

Από την πλευρά ο πρωταγωνιστής της φάσης, Σο, δήλωσε: «Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και δεν ξέρω αν είναι ή όχι οφσάιντ αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι προηγουμένως μου έχει γίνει φάουλ. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι και θα κερδίσουμε για να χαροποιήσουμε τους φιλάθλους μας».

Δείτε την φάση παρακάτω στο βίντεο (03.37''))και αποκτήστε την δική σας γνώμη...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags