Facebook Pixel «Να απολογηθούν όλοι»
| 2013-04-15 23:08:00

«Να απολογηθούν όλοι»

«Να απολογηθούν όλοι»

Η ΑΕΚ πρέπει να ξαναρχίσει από το μηδέν, σύμφωνα με τον Μιχάλη Κασάπη, ο οποίος υποστηρίζει ότι όσοι έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση πρέπει να απολογηθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Novasports.gr


«Αυτά που είδα χθες, δεν τα εύχομαι ούτε στο χειρότερο εχθρό μου να τα ζήσει. Η ομάδα όντως περνάει δύσκολα, αλλά έχει ένα δυνατό στα χέρια της και αυτό είναι ο κόσμος της. Ο κόσμος που αγαπάει την ΑΕΚ πραγματικά. Όχι τα 150-200 άτομα που μπορεί να έχουν καταστρέψει το μέλλον της ΑΕΚ. Με τίποτα δεν περίμενα ότι η ΑΕΚ θα φτάσει σ” αυτή την κατάσταση. Η ΑΕΚ είναι μαγαζί γωνία και έχει μεγάλη ιστορία. Την ιστορία δεν πρέπει να την αμαυρώνει κανένας», είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Οι λόγοι είναι γνωστοί και είναι οικονομικοί. Για να μην πω από το 2004, θα πω από πιο πριν, η ΑΕΚ δεν είχε μια σοβαρή διοίκηση και δεν είχε άνθρωπο, ο οποίος όταν έβαζε τα λεφτά να τα …πόναγε».

Αναφορικά με την επόμενη μέρα της ΑΕΚ ο ίδιος είπε: «Δεν πρέπει να μιλήσω εγώ για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Να μιλήσουν όλοι αυτοί που την έφεραν σ” αυτή την κατάσταση. Πρέπει να απολογηθούν όλοι. Όποιος έφτασε εδώ την ομάδα θα πρέπει να πληρώσει. Πρέπει να ξαναρχίσουμε από το μηδέν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags