Facebook Pixel Ακόμα παίζουν την… κολοκυθιά!
| 2011-03-18 20:09:00

Ακόμα παίζουν την… κολοκυθιά!

Ακόμα παίζουν την… κολοκυθιά!

Στα διοικητικά αποδίδουν Κατσουράνης – Καραγκούνης την απώλεια του πρωταθλήματος. Τελικά στον Παναθηναϊκό ακόμα να αποφασίσουν τι και ποιοι φταίνε για τη χαμένη χρονιά.
 

Την… ουρά τους απέξω φαίνεται πως βγάζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για την φετινή χαμένη χρονιά. Οι Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης σε δηλώσεις του στο magazino της FIFA, "FIFA Futbol Mundial" αναφέρθηκαν στην φετινή πορεία του «τριφυλλιού» και έριξαν τις ευθύνες για το χαμένο πρωτάθλημα στα λάθη της διοίκησης. Την ίδια ώρα, οι διοικούντες των «πρασίνων» έχουν κάνει… σημαία τους τα διαιτητικά λάθη στα «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο κόσμος από την πλευρά του κατά την διάρκεια της σεζόν έχει γιουχάρει την διοίκηση και έχει κυνηγήσει τους ποδοσφαιριστές, ενώ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τους αποθέωσε σαν πρωταθλητές.

Ο Κατσουράνης ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του: «Υπάρχουν διαφορές στη φετινή σεζόν σε σχέση με την περσινή. Γίνανε κάποια λάθη το καλοκαίρι και αυτά πληρώσαμε στον πρώτο γύρο. Στο β' γύρο η ομάδα είναι πολύ καλή. Υπό κανονικές συνθήκες θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να το κατακτήσουμε. Η διαφορά είναι ο πρώτος γύρος όπου η ομάδα δεν ήταν καλή για διάφορους λόγους».

Από την πλευρά του ο Καραγκούνης συμπλήρωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να βρεθεί μία λύση στα διοικητικά της ομάδας. Από εκεί και πέρα έχει πολύ κόσμο πίσω του. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με πολλές επιτυχίες και αυτό που περιμένουν όλοι είναι να βρεθεί μία λύση στα διοικητικά. Μετά υπάρχουν τα φόντα ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει για πολλά χρόνια. Δεν λείπει κάτι».

Το σίγουρο είναι πως στον Παναθηναϊκό όλοι θεωρούν πως ξέρουν τι έφταιξε για την φετινή άσχημη χρονιά, ωστόσο οι θεωρίες τους δεν συμπίπτουν πουθενά…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags