Facebook Pixel Τι θα κάνουμε Τρίτη και Τετάρτη;
Life
| 2013-04-22 20:04:00

Τι θα κάνουμε Τρίτη και Τετάρτη;

Τι θα κάνουμε Τρίτη και Τετάρτη;

Θα στείλουμε... βόλτα τα γυναικόπαιδα για να δούμε Champions League σε Nova και ΝΕΤ!

Ο δρόμος για τον τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί στο «Wembley» του Λονδίνου το Σάββατο 25η Μάιου, απέχει… 180 λεπτά και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, την Τρίτη 23 Απριλίου στις 21:45 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, τον πρώτο αγώνα Μπάγερν – Μπαρτσελόνα, για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Οι Βαυαροί υποδέχονται στο «Αλιάνζ Αρίνα» τους Καταλανούς σε ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό και να καθηλώσει τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα τα στιγμιότυπα, αλλά και το ρεπορτάζ από το Μόναχο στην εκπομπή «Champions Live» από το Novasports 1 με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τον αγώνα από την πιο έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα.

Την αναμέτρηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης από το «Βεστφαλενστάντιον», πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του Champions League, θα μεταδώσει η ΝΕΤ την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 21:45, σε περιγραφή του Γιώργου Τραπεζανίδη και του Γιώργου Χαϊκάλη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί παράλληλα και σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition) από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD. Ο αγώνας και η εκπομπή θα μεταδοθεί απευθείας μέσω WEBTV στο www.ert.gr.

Νωρίτερα, στις 21:00, θα προβληθεί η εκπομπή «Champions NET» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Βασίλη Μπακόπουλο, με όλα τα τελευταία νέα, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags