Θυμάμαι πολλούς φίλους του Ολυμπιακού να λένε από την αρχή της σεζόν, «γουστάρουμε να δούμε επιθετική τριπλέτα Βλαχοδήμο, Μήτρογλου, Φετφατζίδη»!

• Και πράγματι έχει ενδιαφέρον μία τέτοια τριάδα κυνηγών. Ελληνόπουλα, έστω μεγαλωμένα στη Γερμανία τα δύο, ταλαντούχα, μικρά σε ηλικία, έχοντας και τα τρία το απρόβλεπτο στοιχείο στο παιχνίδι τους.

• Τελικά μέσα στη σεζόν μπορεί να μην το πήραμε και πολύ…χαμπάρι, αλλά έστω λίγες φορές την είδαμε αυτή την τριάδα. Με πιο πρόσφατη, το α΄ ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη. Κι ενώ είχε προηγηθεί το β΄ ημίχρονο της ρεβάνς με τη Λεβάντε και ένα ολόκληρο 90λεπτο, στη ρεβάνς του κυπέλλου στην Καβάλα.

• Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, συνολικά αυτή η τριπλέτα δεν…έβγαλε και μάτια σε αυτά τα τρία ματς, ουσιαστικά ένα ματς και δύο ημίχρονα, στα οποία έπαιξε μαζί. Ο Βλαχοδήμος ήταν πολύ καλός με τη Λεβάντε, οι Φετφατζίδης και Μήτρογλου πολύ καλοί με τον Πανιώνιο και κανείς τους δεν ήταν πολύ καλός στην Καβάλα.

• Γνώμη μου είναι ότι καλώς ο Μίτσελ κάνει αυτά τα πειράματα, που είχε αρχίσει κύρια ο Νικοπολίδης. Αν δεν κάνει ο Ολυμπιακός τώρα πειράματα, που έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα από το Γενάρη, πότε θα κάνει;

• Απλά, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, αυτή η τριάδα για να παίξει κάποια στιγμή σε μία σειρά αγώνων στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, χρειάζεται πολύ δουλειά. Διότι, δεν αρκεί το ταλέντο.

• Ο Βλαχοδήμος πρέπει να μάθει να παίζει από τα αριστερά με το δεξί πόδι, ο Φετφατζίδης πρέπει να μάθει να σεντράρει και με το δεξί, ο Μήτρογλου πρέπει να μάθει να αποφεύγει την παγίδα του οφσάϊντ κι οι τρεις μαζί να πρέπει να μάθουν να μαρκάρουν τους αντιπάλους τους κι όχι να τους κοιτάνε με τα χέρια στις τσέπες-ειδικά ο Βλαχοδήμος είναι εκνευριστικός σε αυτό το κομμάτι…

Πηγή: Sportfm.gr