Facebook Pixel Η Θύρα 13 στην Βιέννη! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-03-19 21:32:00

Η Θύρα 13 στην Βιέννη! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Η Θύρα 13 στην Βιέννη! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Περισσότεροι από 25 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν τη Κυριακή 13 Μαρτίου στην Αυστρία στο πλευρό των οπαδών της Ραπίντ Βιέννης στο παιχνίδι με την Αούστρια.

Η φιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού με αυτούς της Ραπίντ Βιέννης είναι γνώστη πλέον σε όλους τους φίλους του Τριφυλλιού. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως σχεδόν σε κάθε ματς της Ραπίντ στο πέταλο των Αυστριακών φιλοξενούνται και οπαδοί των πράσινων.

Φυσικά σε μεγάλα παιχνίδια και δη ντέρμπι όπως ήταν αυτό με την Αούστρια που έγινε την Κυριακή 13 Μαρτίου δεν υπήρχε μεμονωμένη παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού αλλά οργανωμένη με περισσότερους από 25 φίλους του Τριφυλλιού και της Θύρας 13 να ταξιδεύουν στη Βιέννη για να παρακολουθήσουν την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο πέταλο των φιλοξενούμενων έβαλαν τα πανό τους και πανηγύρισαν μαζί με τους οπαδούς της Ραπίντ τη μεγάλη νίκη επί της Αούστρια που διατήρησε τους πράσινους στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο Αυστριακό πρωτάθλημα με 40 βαθμούς.

Πηγή: Prasinanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags