Βλέπω την κουβέντα γύρω από τον Μήτρογλου και θυμίζω ότι έχω πει από την αρχή της σεζόν ότι αδικείται στον Ολυμπιακό. Ο Τζιμπούρ ήταν κ@βλ@μένος μέχρι να ανανεώσει το συμβόλαιό του και μετά δεν υπάρχει μέσα στο γήπεδο. Τα μονοπώλια, έχω ξαναγράψει ότι κάνουν κακό. Και με τον Τζιμπούρ να έχει το μονοπώλιο στην 11άδα του Ολυμπιακού, ριγμένος είναι ο Μήτρογλου.

Γιατί πιστεύω ότι δικαιούται θέση στην 11άδα και, αν την είχε, δεν θα έκανε τις μαγκιές του και ο Τζιμπούρ. Το είχα πει αυτό από την εποχή που ήταν προπονητής εκείνο το στρουμφάκι με τα κοντά χεράκια, ο Ζαρντίμ, ότι έπρεπε ο Ολυμπιακός να παίζει με δύο σέντερ φορ. Αν δεν ήθελε να αλλάξει τον σχηματισμό του, αφού έπαιζε με έναν φορ, θα μπορούσε να τον βολέψει σε άλλες θέσεις. Να χρησιμοποιεί Τζιμπούρ, Αμπντούν και Μήτρογλου τριάδα στην κορυφή, με τους σέντερ φορ να εναλλάσσονται στην κορυφή και τα πλάγια. Αλλά θέλει ανοιχτό μυαλό από την πλευρά του προπονητή.

Εδώ ο Αναστασιάδης πήρε τον Γιάννου στον Πλατανιά, ένα επιθετικό δεύτερης και τρίτης διαλογής και τον έβαλε στα άκρα. Και άφησε τον Αναστασάκο στην κορυφή. Οι προπονητές του Ολυμπιακού κακομεταχειρίστηκαν τον Μήτρογλου, αυτό πιστεύω. Και το παλικαράκι έχει δείξει πως όπου κι αν βρέθηκε, τα παστελώνει τα γκολ. Σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Ατρόμητο. Και έχει και ποιότητα σαν παίκτης. Κακομεταχειρίζονται ένα μεγάλο ταλέντο, χωρίς λόγο. Θα έπρεπε να είναι βασικός στον Ολυμπιακό και την εθνική ομάδα. Ο Μήτρογλου φωνάζει "είμαι εδώ" και αυτοί κάνουν πως δεν ακούνε.

Στον Ολυμπιακό μπερδεύονται με αυτή την ιστορία. Έχουν τέτοια ταλέντα, που αν έπαιρνε ο Φετφατζίδης τις ευκαιρίες του Μασάντο, θα είχε πάει πολύ καλύτερα από τον Πορτογάλο. Έχουμε ξενομανία στην Ελλάδα και δεν δίνουν την ευκαιρία να διακριθούν Έλληνες παίκτες. Ισχύει ότι το ξένο είναι πιο γλυκό. Εδώ έχει μία θεά γυναικάρα ο άλλος και πάει και πηδάει μία πατσαβούρα, ελεεινή και το κάνει μόνο και μόνο για να έχει γκόμενα! Και δυσκολεύει και τη ζωή του γιατί λέει ψέματα στη γυναίκα του, πού είναι και πού πηγαίνει. Αν τον κερατώσει μετά η γυναίκα του, θα φταίει αυτή; Έτσι και με τους παίκτες. Όταν βαρεθούν τον πάγκο και φύγουν, μετά λένε από τις ομάδες ότι τους παράτησε!

Ο Μήτρογλου έβαλε 20 γκολ χωρίς να παίζει! Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει καλό συμβόλαιο, αλλά αυτό που τον κρατάει σε υψηλό επίπεδο, είναι οι αγώνες. Κι ο Μήτρογλου το ίδιο θέλει. Εκτός από εξαιρέσεις, όπως είναι ο Πάντελιτς για παράδειγμα. Που είναι δημόσιος υπάλληλος και τον ενδιαφέρει να γεμίζει τον τραπεζικό λογαριασμό του και όχι να παίζει. Όπως στις εφορίες, που βλέπεις κάτι τεμπελχανάδες. Ε, ο Πάντελιτς είναι χειρότερος! Αλλά αυτός καλά κάνει, το ζήτημα είναι γιατί τον κρατάνε. Μήπως έχει αλλάξει δουλειά και δίνει το ραπόρτο; Δεν ξέρω, αλλά από το 1992 τα έχω πει εγώ ότι στον Ολυμπιακό υπάρχουν ποδοσφαιριστές-ενημερωτές αλλά και δημοσιογράφοι του πεντοχίλιαρου...