Ο αγαπημένος «μικρός» των οπαδών του Παναθηναϊκού επιστρέφει και ο ρόλος του θα είναι σημαντικός. Ούτως ή άλλως δεν είναι στον χαρακτήρα του και στον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα πράγματα να κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Όπως αναφέρει η SportDay, η δουλειά του θα επικεντρώνεται σε δύο τομείς.

Αφενός στο αγωνιστικό και αφετέρου στην πειθαρχία. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει παρακολουθήσει εντατικά φετινά ματς της ομάδας και έχει σχηματίσει άποψη για το έμψυχο δυναμικό. Έχει ήδη μιλήσει για το ρόστερ και για τους παίκτες που θεωρεί ότι πρέπει να μείνουν, αλλά και αυτούς που πρέπει να φύγουν. Έχει επικοινωνία με τον Νταμπίζα, αλλά και με τον Αλαφούζο.

Ωστόσο, ο ρόλος του δεν θα είναι μόνο αυτός. Ο Σαραβάκος έχει ενημερωθεί για τα κρούσματα απειθαρχίας και ετοιμάζεται να... σφίξει τα λουριά. Θα ξεκαθαρίσει στους παίκτες ότι θα είναι αμείλικτος και γενικώς θα κρατήσει αποστάσεις από αυτούς. Όταν ο Αναστασίου, ο οποίος επίσης θα είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας, θα αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιες καταστάσεις, τότε θα παρεμβαίνει ο «Μητσάρας».

Στο συγκεκριμένο κομμάτι συγκαταλέγεται και το θέμα των διαρροών. Στον Γιάννη Αλαφούζο δεν αρέσει το γεγονός ότι πολλά πράγματα βγαίνουν εύκολα από τα τείχη της Παιανίας και είναι αποφασισμένος να μειώσει τις διαρροές μια και καλή. Ήδη υπάρχει ενημέρωση για ανθρώπους από το εσωτερικό της ομάδας που΄... μιλάνε πολύ και είναι πιθανόν να υπάρξουν ανακατατάξεις.

Πηγή: gazzetta.gr