Facebook Pixel Μυαλό, δουλειά και συγκέντρωση
| 2013-05-13 22:55:00

Μυαλό, δουλειά και συγκέντρωση

Μυαλό, δουλειά και συγκέντρωση

Η ομάδα κ17 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος και η αλήθεια είναι πως περίμενα πως και πώς να τη δω γιατί έχω ακούσει πολλά για αυτή. Είδα και τους δυο αγώνες που έδωσε σε αυτό το φάιναλ φορ και μάλλον έχει τα κουσούρια της μεγάλης ομάδας ως προς τους αντιπάλους. Ποιο πολύ μου φάνηκε πως τη δυσκόλεψε ο Παναθηναϊκός παρά ο Ολυμπιακός. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Ίσως στον ημιτελικό να επηρέασε λάθος το γρήγορο γκο λ του Κουλούρη και η ομάδα κάθισε, αλλά σήμερα ήταν πολύ καλύτερη, με περισσότερες φάσεις και μετά το 1-0 θα μπορούσε να πετύχει εύκολα κι άλλο γκολ.

Η ουσία είναι πως είδα μερικά παιδιά που μου άρεσαν, κυρίως όμως στην άμυνα. Ο Σολεϊμέζογλου, είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και παρά το ύψος που του λείπει έχει μυαλό, τοποθετήσεις, σταθερότητα και πόδια. Πολύ καλά αθλητικά προσόντα και ένα βλέμμα που σε κάνει να κατανοείς το γιατί είναι αρχηγός.

Οι δύο στόπερ μου άρεσαν επίσης, αλλά κυρίως ο Βασαϊτης ο οποίος και στο πρώτο παιχίδι ήταν εξαιρετικός. Αν σε αυτή την ηλικία βγάζει τόση ωριμότητα, το μόνο που παρακαλάω για αυτόν είναι να πάρει πέντε – έξι πόντους ακόμη ύψος για να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Ο Τσελεπίδης έχει το κορμί, έχει τοποθετήσεις, ψηλά είναι ανίκητος, του λείπει η ταχύτητα αλλά θα πρέπει να δουλέψει λίγο πάνω σε αυτό. Η τεχνική του είναι καλή και δεν ρισκάρει καθόλου. Όπως πρέπει να κάνουν όλοι οι στόπερ.

Ο Τουμανίδης μου έκανε ένα κλικ στα χαφ, αλλά θέλω χρόνο ακόμη για αυτόν, ενώ είναι ξεκάθαρο το ποιος είναι ο πιο ποιοτικός. Είναι ο Δημητριάδης, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συνδυάσει ποιότητα με εξέλιξη. Μου φάνηκε κάπως υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του, αλλά ουσία μηδέν. Μία φορά που τον έκοψαν με οφσάιντ που δεν ήταν, έβγαινε για γκολ.

Ο Πόζογλου έχει στοιχεία, παίζει με μυαλό, θέλει δουλειά όμως στο σετ παιχνίδι και στις κλειστές άμυνες που θα συναντήσει μεγαλώνοντας ενώ ο Κουλούρης που ήταν ο πολυτιμότερος του τουρνουά, είναι δυνατός, είναι καλός ψηλά, είναι γρήγορος για τη σωματοδομή του και έχει τελειώματα. Ενδιαφέρουσα περίπτωση που αν δουλευτεί κι άλλο θα παίξει στην πρώτη ομάδα. Δεν είναι κακός με την μπάλα και εκτός περιοχής πάντως.

Τα υπόλοιπα παιδιά, στα δύο παιχνίδια που τα είδα δεν μου έκαναν κλικ, αλλά δεν θέλω να τα αδικώ. Μπορεί να έτυχε να βρίσκονται σε μέτρια μέρα ή να θυσιάστηκαν μέσα από τον ρόλο που είχαν. Δεν ξέρω τι τους ζήτησε ο Θεοδωρίδης, άρα πρέπει να είμαι επιφυλακτικός.

ΥΓ Ο Ζαγοράκης με τον Βρύζα συναντήθηκαν για ακόμη μία φορά σε δημόσια θέα και δεν αντάλλαξαν κουβέντα, ούτε καν στο ίδιο σχήμα αγωνίστηκαν στο φιλικό της Καλαμαριάς.

Προσωπικά, εκτός του ότι βρίσκω αστείο το ότι δεν μιλιούνται, θα πρέπει να αντιληφθούν πως είναι στελέχη του ΠΑΟΚ όσο θα είναι ακόμη. Έτσι κι αλλιώς, μαθηματικά θα καούν με Ιβάν.

Το να δίνουν τροφή στον κάθε βλάχαρο να σχολιάζει τον ΠΑΟΚ αρνητικά, είναι κάτι που δεν αρμόζει στον ρόλο τους. Το γράφω κομψά, μέχρι να αναγκαστώ να το γράψω άκομψα αν συνεχίσω να ζω αυτή την αηδία.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags