Facebook Pixel "Φάε έξι να τα θυμάσαι για πάντα!"
| 2011-03-21 12:50:00

"Φάε έξι να τα θυμάσαι για πάντα!"

"Φάε έξι να τα θυμάσαι για πάντα!"

Συγχαρητήρια μοιράζει ο Νικόλας Αλέφαντος για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά δεν παραλείπει να μιλήσει για την ΑΕΚ που ήταν για... λύπηση.

• Τι ήταν αυτό σήμερα… Φοβερό ήταν. Μια που ο Ολυμπιακός πήρε και τυπικά το πρωτάθλημα, να πω πρώτα τούτα: Καταλυτική ήταν η ανακοίνωση του μεγαλύτερου προέδρου, του Σωκράτη Κόκκαλη, ήταν κάτι που το χρειαζόταν η διοίκηση, το χρειαζόταν ο Μαρινάκης, το χρειαζόταν ο φίλαθλος κόσμος, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, έφερε συσπείρωση στην Ολυμπιακή οικογένεια. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τη γκέλα των Αδαμίδη- Δημητριάδη, ατσάλωσε τον Ολυμπιακό! Έκαναν καλό οι παράγοντες της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό με τα καμώματά τους…

• Συγχαρητήρια και στον άξιο διάδοχο του μακαρίτη του πατέρα του, για τον Μαρινάκη λέω, βλέπω ότι γεννιέται ένας νέος μεγάλος πρόεδρος.

• Αξίζουν συγχαρητήρια και στον προπονητή της ομάδας, τον Βαλβέρδε, ο οποίος έκανε καλή δουλειά όλη τη σεζόν, έφτιαξε μια ομάδα που ήταν καλύτερη από τις άλλες, έπαιξε γρήγορο ποδόσφαιρο, με γέμισε σε αρκετά ματς, ειδικά στο Καραϊσκάκη έπαιξε καλή μπάλα.

• Αξίζουν συγχαρητήρια και στους παίκτες διότι έδειξαν την κλάση τους και ανταποκρίθηκαν στο βάρος της φανέλας, μια φανέλα που σε συνδυασμό με τον εκπληκτικό κόσμο του Ολυμπιακού σε ανεβάζει στα ουράνια. Αυτός ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι για εμένα μέσα στους καλύτερους κόσμους παγκοσμίως, τον βάζω μαζί με το λαό της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ, της Μίλαν, της Ίντερ, της Μάντσεστερ και της Λίβερπουλ. Αυτοί είναι οι κορυφαίοι λαοί ομάδων για εμένα.

• Για το ματς τι να πω, ήταν για λύπηση η ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ έδειξε σαν να μην ζει στην Ελλάδα! Λες και κατέβηκε από το αεροπλάνο χθες το πρωί και πήγε κατευθείαν στο Καραϊσκάκη. Είχε σοβαρές απώλειες βέβαια, αλλά δεν ήταν ομάδα αυτή που κατέβασε. Δεν πας με δεξί μπακ τον Μανωλά στο Καραϊσκάκη. Παρουσίασε μία ΑΕΚ που ήταν η χειρότερη ομάδα που πέρασε φέτος από το Καραϊσκάκη! Χειρότερη ομάδα δεν είδα φέτος στο Φάληρο και έχω δει όλα τα ματς του Ολυμπιακού εκεί.

• Οι αμυντικοί της ΑΕΚ είχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους, τα 2 σέντερ μπακ ήταν αργοί παίκτες και στις διεκδικήσεις ανύπαρκτοι, έμπαιναν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα δίχτυα και αυτοί κοιτάγανε! Δεν υπήρχε αλληλοκάλυψη, δεν υπήρχε πάθος, δεν βγαίνανε τα μαρκαρίσματα, και κυρίως δεν υπήρχε ταχύτητα.

• Στα χαφ είδα μία συμπεριφορά που είναι να σου φεύγει το καφάσι. Ο Ντιόπ, ο Καφές, ο Μίτσελ κοιτάγανε τους παίκτες του Ολυμπιακού! Εντολή ήταν αυτή; Δεν ξέρω. Ενώ ο Ιμπαγάσα και ο Μοντέστο όρμαγαν, σπρίνταραν, και ο Φουστέρ, δεν τους άφηναν τη μπάλα, τους έπνιγαν, αντίθετα οι χαφ της ΑΕΚ τους κοιτούσαν στα 5-6 μέτρα. Ποτέ δεν έπεσαν πάνω τους, ποτέ δεν πρέσαραν. Για πλάκα τους έπαιρναν τη μπάλα οι παίκτες του Ολυμπιακού.

• Η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, η αμυντική γραμμή και οι μπροστινοί, ήταν 4 ταχύτητες πάνω από τις αντίστοιχες γραμμές της ΑΕΚ! Τι αργοκαρούτες ήτανε αυτές στην ΑΕΚ… Ο Καφές σκιά του εαυτού του, ο Μπαχά ανύπαρκτος, τα έχω πει, ο Αβραάμ τον κατάπινε στην ταχύτητα. Ο Μίτσελ ανύπαρκτος, ο Ματέος πίσω πελαγοδρομούσε, ο Ντιόπ πολύ βαρύς, τι να λέω, ήταν όλοι χάλια. Τους ξετίναξε ο Ολυμπιακός. Ήταν μια τιμωρία όμως, περάσατε κύριοι τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, τι δουλειά έχεις να βρίζεις τον Ολυμπιακό; Είσαι σοβαρός πρόεδρος; Πάρε τα 6 γκολ τώρα και κουβάλα τα στην πλάτη σου να τα θυμάσαι για πάντα.

• Ακόμα και ο Χολέμπας έκανε το καλύτερο παιχνίδι του. Ο Μιραλάς, εντάξει, είναι γνωστή η αδυναμία που του έχω, εκπληκτικός παίκτης. Και ο Τζιμπούρ ήταν εκπληκτικός. Πολύ ωραία ήταν αυτή η 3άδα μπροστά, με τον Ριέρα βέβαια να υπολείπεται σε απόδοση. Όλος ο Ολυμπιακός ήταν μια μηχανή ταχύτατη, οργανωμένη.

• Ο Ολυμπιακός για εμένα πρέπει να πουλήσει τον Πάντελιτς και να πάρει μια σεντερφοράρα ξένο παίκτη που να πλαισιώσει τον Μιραλάς και τον Τζιμπούρ. Θέλουμε κι έναν νεότερο Ιμπαγάσα. Κι έναν καλό κόφτη. Και μια εξτρεμάρα δεξιά. Και αν πάρεις και τον Παπασταθόπουλο- επειδή ο Μέλμπεργκ μεγαλώνει- θα είναι όλα τα λεφτά, θα έχεις σεντερμπακάρα για 10 χρόνια. Ίσως να μην μπορούν να γίνουν όλα αυτά, αλλά αυτές είναι οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα για να έχει υψηλές φιλοδοξίες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags