Facebook Pixel «Ι will Survive!» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-21 13:48:00

«Ι will Survive!» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

«Ι will Survive!» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι μία από τις πιο σέξι παρουσίες που πέρασαν ποτέ από reality παιχνιδιού στη χώρα μας. Ο λόγος για την Ευαγγελία Δερμετζόγλου, τη μεγάλη νικήτρια του «Survivor», η οποία έμεινε στην Μαλαισία για 50 ημέρες! Ο sportdog σας την παρουσιάζει…

Την Ευαγγελία την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο reality του Mega «Surviror» (2003), το οποίο είχε γυριστεί στην Μαλαισία, όπου έμειναν για 50 ημέρες (!) και παρουσιαστής ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Κατάφερε με την στρατηγική της και έχοντας ως σύμμαχό της την Ορθούλα Παπαδάκου, να βγει νικήτρια, αυξάνοντας τον τραπεζικό της λογαριασμό κατά 200.000 ευρώ!

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους οι δύο γυναίκες (Ορθούλα και Ευαγγελία) έγιναν αχώριστες (μέχρι σήμερα είναι κολλητές φίλες) και μαζί προσπαθούσαν να τα βγάλουν πέρα σε αυτό το σκληρό παιχνίδι. Φυσικά, ήταν πρώτες και στις σκανταλιές… Για μαξιλάρι είχαν φουσκώσει ένα προφυλακτικό (πού το είχαν βρει στην ερημιά του Μενσιρίπ;).

Η μεγάλη νικήτρια του Survivor κατέθεσε ένα μέρος των χρημάτων που είχε κερδίσει για να μεγαλώσει το μπούστο της. Η χαρά της ήταν τόσο μεγάλη που το είπε και δημοσίως, χωρίς να ντρέπεται (όπως κάνουν άλλες και άλλες). Πλέον, η Ευαγγελία κάνει δημόσιες σχέσεις, ενώ τελευταίες φήμες την θέλουν να γράφει βιβλίο για το Survivor…

«Όποτε μου λένε για το στήθος μου, τους απαντώ: ‘Γιατί, ρε παιδιά, να το κρύψω;’ Κατ’ αρχάς, φαίνεται και, κατά δεύτερον, είμαι τόσο χαρούμενη, που θέλω να το πω.. Το είχα αποφασίσει αρκετά χρόνια πριν και, μόλις βρήκα το χρόνο, πήγα και το έκανα. Ανάλογα θα πράξω και στο μέλλον, φτιάχνοντας οτιδήποτε άλλο χρειαστεί», έχει δηλώσει η Ευαγγελία στο «ΜΑΧΙΜ».

Η Ευαγγελία αναφέρθηκε και στην απόφασή της να απομακρυνθεί από την τηλεόραση, παρόλο που μπορούσε να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητά της για να κάνει καριέρα, όπως έκαναν οι συμπαίκτες της Σπύρος Σούλης και Ορθούλα Παπαδάκου: «Επειδή είμαι πάρα πολύ έξυπνη, δεν ήθελα ν’ ανοίξω τα πόδια μου, ούτε να γδυθώ. Οπότε μία λύση έμενε: να απομακρυνθώ…» .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags