Facebook Pixel «Φωνάζει ο κλέφτης ΙΙ...»
| 2013-05-16 16:05:00

«Φωνάζει ο κλέφτης ΙΙ...»

«Φωνάζει ο κλέφτης ΙΙ...»

Σε ανακοίνωση-απάντηση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου προς τον Απόλλωνα Σμύρνης κάνει λόγο για συσκότιση στο χώρο των αποδυτηρίων και προσπάθεια προπηλακισμού των παικτών της από «στελέχη» του Απόλλωνα, αλλά και για ανύπαρκτο πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της «ελαφράς ταξιαρχίας» στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Επιπλέον, «καυτηριάζει» την παρουσία του Αλέξη Κούγια (δεν τον κατονομάζει, αλλά τον «φωτογραφίζει») κοντά στον πρόεδρο του Απόλλωνα, Σταμάτη Βελλή (σ.σ. υπάρχει και η σχετική φωτογραφία) και αφήνει αιχμές, με αφορμή αυτή τη συνύπαρξη, για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θέλει να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για την φιλοξενία της στο χθεσινό (15/5/2013) παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο "Γ. Καμάρας", η οποία ήταν ανταπόδοση της φιλοξενίας του παιχνιδιού του Α' γύρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την 27η/1/2013.

Βέβαια, στην ανταπόδοση αυτή, πρέπει να επισημάνουμε ότι στη φιλοξενία του Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν συμπεριλαμβανόταν αχαρακτήριστες ενέργειες, οι οποίες συνέβησαν χθες στο γήπεδο "Γ. Καμάρας", όπως η ολιγόλεπτη συσκότιση στο χώρο των αποδυτηρίων της ομάδας μας και η προσπάθεια προπηλακισμού των ποδοσφαιριστών μας από "στελέχη" της γηπεδούχου ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Τέτοιου είδους απαράδεκτες, ανήθικες και άνανδρες πρακτικές είναι παντελώς άγνωστες στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και δεν εκφράζουν ούτε το ήθος, ούτε την συμπεριφορά, ούτε τις συνήθειες τόσο του προέδρου της κ. Δημήτρη Καραγιάννη όσο και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.

Αντιλαμβανόμαστε την πικρία του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για την μεγαλειώδη και απόλυτα δίκαιη χθεσινή νίκη της ομάδας μας, απορούμε όμως για τις δηλώσεις τους περί "διαιτητών με ανύπαρκτες προσωπικότητες". Ποιός αλήθεια δικαιούται να κάνει παράπονα για την διαιτησία όταν η ομάδα του απολαμβάνει το προνόμιο του καταλογισμού ανύπαρκτου πέναλτι σε νεκρό χρόνο, στο οποίο εάν ο ποδοσφαιριστής της ευστοχούσε, θα μας στερούσε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς;

Είμαστε σίγουροι πως η στάση και οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης επηρεάστηκαν από την χθεσινή του συντροφιά, και διαμαρτυρόμαστε έντονα για την ανίερη αυτή συνύπαρξη, αφού ως γνωστόν η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δίνει το τελευταίο της φετινό παιχνίδι στην Πάτρα με "αντίπαλο" την ΠΑΕ Παναχαϊκή (...).

Θέλουμε τέλος να θυμίσουμε ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ότι ο αγώνας διεκόπη από τον διαιτητή προς το τέλος του λόγω ρίψης αντικείμενων στον βοηθό, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να επιτελέσει το έργο του εμποδιζόμενος, υβριζόμενος και προπηλακιζόμενος από εκατοντάδες οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας οι οποίοι βρισκόταν παράνομα σε απόσταση λίγων εκατοστών από αυτόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags