Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, από κάποια πρώτα δείγματα γραφής που έχει δώσει, δείχνει άνθρωπος με πυγμή. Φιλόδοξος και με όραμα. Ξαφνικά όμως... «ανέκρουσε πρύμναν»! Σαν να μπήκε κι αυτός στη φθαρμένη νοοτροπία των παραγόντων του ποδοσφαίρου, με συνταγές ξεπερασμένες και ατελέσφορες. Η αποπομπή του Γ. Δώνη, στην παρούσα φάση, αποδεικνύεται τεράστια γκάφα, την οποία ήδη πληρώνει αγωνιστικά η ομάδα σε παιχνίδια κρισιμότατα.

Η κατάκτηση της προνομιούχου θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα προσέδιδε χαρακτηριστικά αισιοδοξίας στην ευρύτερη προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΠΑΟΚ. Αν τη χάσει, τότε θα μπει στην αφετηρία της νέας σεζόν από πολύ πιο χαμηλό βάθρο. Η μεγαλύτερη ήττα, όμως, του Ιβάν, εξαιτίας του 0-1 από τον ΠΑΣ, είναι από συγκεκριμένη μερίδα των οργανωμένων που τον στραβοκοιτάζουν εδώ και καιρό λόγω των δημόσιων τοποθετήσεών του για μηδενική ανοχή κρουσμάτων βίας στην Τούμπα...

Εκεί που έδειχνε ψύχραιμος και σταθερός στην υλοποίηση του προγράμματός του, ο αποκλεισμός από τον Αστέρα στο Κύπελλο σαν να τον πανικόβαλε. Και άρχισε τα λάθη... Το πιο βασικό λάθος του Ιβάν, όμως, είναι άλλο. Είναι ο πόλεμος με λόγια -γιατί έργα αδυνατεί ακόμη να κάνει με αυτή την ομάδα- κατά του αφέντη του ποδοσφαίρου μας, Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν δεν ήταν ακόμη έτοιμοι να ανοίξουν τέτοιο πόλεμο. Και φυσικά γνωρίζουν ήττες!

Πηγή: Εθνοσπόρ