Facebook Pixel «Δεν φεύγουν Ιμπραΐμοβιτς-Τιάγκο Σίλβα»
| 2013-05-21 23:07:00

«Δεν φεύγουν Ιμπραΐμοβιτς-Τιάγκο Σίλβα»

«Δεν φεύγουν Ιμπραΐμοβιτς-Τιάγκο Σίλβα»

Τα πράγματα σητν θέση τους έβαλε ο Λεονάρντο. Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί ξεκαθάρισε ότι Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα μένουν Παρίσι. 

Αντίθετα, τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα για τον Κάρλο Αντσελότι με τον Λεονάρντο να εκφράζει την πίστη ότι ο Ιταλός τεχνικός δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον σύλλογο. «Κανείς δεν θα φύγει, είτε παραμείνει ο Αντσελότι είτε όχι», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Παρί βάζοντας μία και καλή τέλος στις φήμες.  Στο ίδιο μήκος κύματος και ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου αμυντικού, Πάουλο Τονιέτο. «Δεν πρόκειται να πουληθεί το καλοκαίρι. Η Παρί δεν θέλει να τον παραχωρήσει. Είναι σημαντικό στέλεχος της ομάδας και θα μείνει ό,τι και αν συμβεί με τον Αντσελότι», τόνισε. 

Αντίθετα, τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσον αφορά τον Κάρλο Αντσελότι ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης. «Ελπίζουμε ο Κάρλο να αλλάξει γνώμη. Αντιλαμβάνομαι πως όταν μια ομάδα σαν τη Ρεάλ ενδιαφέρεται για σένα, το σκέφτεσαι. Πάντα είχε τη στήριξη της διοίκησης και όταν έρχεται μια πρόταση από τη Ρεάλ, είναι πρόκληση για μας. Ο καλύτερος τρόπος να τα αντιμετωπίσεις αυτά είναι να καθίσεις και να τα συζητήσεις», τόνισε.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags