Facebook Pixel Ο Ηλιάδης επέστρεψε...
| 2013-05-26 13:30:00

Ο Ηλιάδης επέστρεψε...

Ο Ηλιάδης επέστρεψε...

Η ζωή κύκλους κάνει και ο Δημήτρης Ηλιάδης, ακολουθώντας αυτόν τον κανόνα, επέστρεψε δυναμικά στα κοινά του Αρη, αναλαμβάνοντας, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, ξανά, το τιμόνι των κιτρίνων. Γράφει ο Παναγιώτης Στεφάνου. 
 

Το έκανε σταδιακά (θυμίζουμε την περυσινή καλοκαιρινή επανεμφάνιση), χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς βεβιασμένες κινήσεις. Είδε, άκουσε, μελέτησε, συζήτησε και κατόπιν επέστρεψε. Παρουσίασε πρόγραμμα, συμφωνίες με χορηγούς, αγωνιστικό πλάνο και πίστη στο εγχείρημα του άρθρου 99, χωρίς παρεκκλίσεις από τη σίγουρη οδό των νομικών.

Είναι βέβαιο, πως δεν τους έπεισε όλους και κυρίως δεν ενθουσίασε τους περισσότερους με τις οικονομικές εγγυήσεις που έδωσε. Ωστόσο, είχε να καταθέσει κάτι στο τραπέζι (αυτό το 1,4 εκ.) και επιπλέον την πολύ σημαντική δέσμευση πως θα φύγει αμέσως, μόλις εμφανιστεί κάποιος ισχυρότερος από τον ίδιο. Δεν είχε έπαρση, δεν διεκδίκησε το αλάθητο του Πάπα και δεν προσπάθησε να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

Ισως, για όλα τα παραπάνω κέρδισε τις εκλογές με το εμφατικό 64% (!), όμως γνωρίζει πολύ καλά πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ο Αρης εμφανίζεται τούτη την ώρα (και δεν αποκλείεται να είναι) το πιο προβληματικό «καράβι» της Superleague. Με μηδενικό ταμείο, ως εκ τούτου, αβέβαιο οικονομικό μέλλον και με αρκετούς (αν όχι πάρα πολλούς), να τον περιμένουν στη γωνία, μόλις πετάξει από πάνω του τον μανδύα της προσωρινής διαταγής αναστολής πληρωμών που τον προστατεύει.

Ο Ηλιάδης, μπαίνει, λοιπόν, κατευθείαν στα βαθιά. Η δουλειά αρχίζει το πρωί της Δευτέρας, με το ταξίδι στην Αθήνα, κάνοντας πράξη το «θα με βλέπουν συνεχώς μπροστά τους», που είπε κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα.

«Αυτό θα πει να μην μπορείς να χαρείς ούτε δύο ημέρες την επιτυχία σου», θα μπορούσε να λέει από μέσα του, βλέποντας τις υποθέσεις «βουνό» που τον περιμένουν. Αφού το άλλο «βουνό», ουδέποτε εμφανίστηκε, είναι αναγκασμένος να σηκώσει μόνος του το φορτίο. Αν μη τι άλλο, βαρύ και δύσκολο….

Ο λαός του Αρη του έδωσε το χρίσμα. Ο λόγος, τώρα, δικός του. Ωρα να κάνει πράξεις, τις δεσμεύσεις του.

Πηγή: novasports.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags