Μπορούμε όμως, να υπολογίσουμε ότι με τη συχνότητα των… ντου από παντού των σχετικά πρόσφατων περιστατικών, η κατάσταση δεν θα απέχει και πολύ από αυτή που ήδη βιώνουμε.

«Ντου» έγινε νυχτιάτικα στην ΕΠΟ από οπαδούς του Παναθηναϊκού για να εξασφαλίσει το τριφύλλι την άδεια να κάνει μεταγραφές. Αν το ζύγιζε καλύτερα ο Γιάννης Αλαφούζος, ενδεχομένως να έβλεπε ότι θα ήταν πιο συμφέρον να μείνει χωρίς άδεια.

«Ντου» με επιστολή στο Σαμαρά έκανε και ο ΠΑΣ Γιάννινα για να τρέξουν τα ζητήματα με τις ρυθμίσεις στην εφορία και να εξασφαλίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την ευρωπαϊκή του συμμετοχή.

«Ντου» έκανε κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα αποδυτήρια των διαιτητών του
τελικού στο ΟΑΚΑ για να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Γιάχο και τους υπόλοιπους. Απλά η επίσκεψη καθυστέρησε 45 λεπτά.

«Ντου» κάνουν εδώ και καιρό σε παίκτες και παράγοντες της ομάδας τους και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βλέπουν ότι δεν παίζεται το ποδόσφαιρο που φέρνει αποτελέσματα. Από κάτι τέτοια «ντου» άλλωστε ο ΠΑΟΚ φέρνει στην πλάτη του ποινή 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών από την ΟΥΕΦΑ και είναι άγνωστο αν θα προλάβει να παίξει κανένα ματς με κόσμο στην Ευρώπη.

«Ντου» κάνουν και στα δημοσιογραφικά θεωρεία (Καραϊσκάκη, Βόλος, Ν. Σμύρνη κ.α.) και οι κουκουλοφόροι που επιθυμούν να προστατεύσουν τις ομάδες τους από τα κακόβουλα σχόλια δημοσιογράφων και μη.

«Ντου» έχει κάνει κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ΑΕΚ τρέχοντας όλα τα ζητήματα σε χρόνο ρεκόρ.

«Ντου» έχει κάνει εδώ και μια δεκαετία στην ελληνική δικαιοσύνη ο Μάκης Ψωμιάδης που καταφέρνει να παίρνει αναβολές για μία δίκη που θα βάλει χρήματα στα ταμεία του κράτους, που απ΄ όσο αντιλαμβάνομαι δεν έχει και πολλά μέσα σ΄ αυτά.

«Ντου» στην ΕΠΟ του Σαρρή έχουν κάνει ο Παναθηναϊκός με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς, με την ομοσπονδία να απαντά με «ντου» από τη ΦΙΦΑ και αποκλεισμούς από την διεθνή σκηνή.

Μέχρι και ο πυλώνας του γηπέδου του ΟΦΗ έκανε… ντου στα γειτονικά σπίτια εφέτος, αφού βρέθηκαν σε τόσο κοντινή απόσταση! Κι οι άνθρωποι ακόμα περιμένουν να βρουν την άκρη με τις αποζημιώσεις για να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Ευτυχώς που στην Ελλάδα το καλοκαίρι έρχεται νωρίς και φεύγει αργά! Μόνο που το πρωτάθλημα εφέτος θα διαρκέσει περισσότερο, αφού οι 30 αγωνιστικές θα γίνουν 34.

Κατά συνέπεια και τα γεγονότα θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Ε, ρε γλέντια!

Πηγή: pamesports.gr