Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, καλεσμένος στην εκπομπή "Αργά τη νύχτα" του σερβικού καναλιού TV Prva, αναφέρθηκε σε γεγονότα  κατά τη διάρκεια της καριέρας του, τα οποία έχουν μείνει χαραγμένα στην μνήμη του.

Ένα από αυτά τα περιστατικά, ήταν ο τσακωμός του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στις 29 Μαρτίου 1999 στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Τότε, ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ, μετά την λήξη της αναμέτρησης είχε μεταβεί στα αποδυτήρια και είχε λεκτικό επεισόδιο με τον Λευτέρη Σούμποτιτς.

Ο Ντίνο Ράτζα θέλοντας να υπερασπιστεί τον Σλοβένο προπονητή, ενεπλάκη στο επεισόδιο, διαπληκτίστηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κινήθηκε προς το μέρος του, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και να λήγει η ένταση εκεί.

Για την ιστορία να πούμε πως η ομάδα, αντιμετώπιζε τον «αιώνιο» αντίπαλο και χρειαζόταν νίκη με 10 πόντους για την πρωτιά και το πλεονέκτημα της έδρας. Το «τριφύλλι» κατάφερε να επικρατήσει (59-56) στην παράταση αλλά έχασε την πρωτιά. Αυτό ήταν που έκανε τον πρόεδρο της ΚΑΕ να μεταβεί στα αποδυτήρια.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά, ο Κροάτης, ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί και τόνισε στην εκπομπή της σέρβικης τηλεόρασης: «Ειλικρινά, θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για ότι είχε συμβεί. Είχε μπει στα αποδυτήρια μετά την ήττα μας σε ένα παιχνίδι που έκρινε την πρώτη θέση και η αδρεναλίνη ήταν στα ύψη. Για αυτό ξέφυγε η κατάσταση»

Πηγή: Leoforos.gr