Στην ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Παύλος Μητρόπουλος, στον οποίο η Ένωση έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση και παράλληλα έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Παναιτωλικό, για να υπάρξει συμφωνία και να αποκτηθούν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος μέσος παραμένει στην Αθήνα, επικοινωνεί σε καθημερινή βάση με ανθρώπους της ΑΕΚ για να μάθει τι γίνεται με το θέμα του Παναιτωλικού και έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να βρίσκεται στον Δικέφαλο και τη νέα σεζόν και να μετέχει στην αναγέννηση του Συλλόγου. Μάλιστα, η πλευρά του έχει μιλήσει τα τελευταία 24ωρα εκ νέου με την διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου και έχει στείλει το «μήνυμα» πως ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ και επιθυμεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να υπάρξει μια συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να έχει μέσα στην εβδομάδα μια νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Μητρόπουλου και η παραμονή του ή όχι στην ΑΕΚ, κάτι που μετά την απόφαση του παίκτη να παραμείνει, εξαρτάται καθαρά από τις απαιτήσεις της ομάδας του Αγρινίου.

Πηγή: aek365.gr