Στις 11 Ιουνίου του 2013 ο ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει προπονητή, έχει μισό ρόστερ, δεν έχει κλείσει την προετοιμασία του, δεν έχει παρουσιάσει το πλάνο του και η μοναδική συμφωνία του είναι αυτή με τη NIKE αλλά παρουσιάζει και το νέο του σήμα.

Σίγουρα η συμφωνία με τη συγκεκριμένη εταιρία αθλητικής ένδυσης είναι εξαιρετική κίνηση αλλά δε νομίζω να υπήρχε ΠΑΟΚτσής στον πλανήτη που να ανησυχούσε για το σήμα. Βρέθηκε ένας, δύο, τρεις που προβληματίστηκαν γι΄΄ αυτό μέσα στη ΠΑΕ. Είναι που αντιλαμβάνονται το κλίμα που υπάρχει γύρω από την ομάδα.

Για τον προπονητή ασχολείται ο Σαββίδης και μόνο αυτός. Οι τέσσερις κάνουν μίτινγκ χωρίς να μπορούνε να πάρουν καμία απόφαση.

Στην κρίσιμη υπόθεση των χρεών, τη μία η ΠΑΕ λέει πως ο Σαββίδης είναι ανένδοτος στις πρακτικές της κυβέρνησης, ο μεγαλομέτοχος βγάζει ανακοίνωση επιθετική και λίγη ώρα μετά μαθαίνουμε πως το προσυνέδριο της Ν.Δ. θα γίνει στο Μακεδονία Παλλάς.

Στο καπάκι, ο Σαββίδης συναντά τον Σαμαρά, ο οποίος ισχυρίζεται το γνωστό «θα βρούμε λύση» και το θέμα μπαίνει στο σάιτ της ΠΑΕ ενώ όλοι ξέρουμε πως η υπόθεση των χρεών του ΠΑΟΚ αλλά και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά της χώρας, λόγο δεν έχει ο Σαμαράς αλλά η Τρόικα.

Και πρέπει να χαρούμε που ο μεγαλομέτοχος συναντήθηκε με τον τύπο που όταν έκανε κόμμα Πολιτική Άνοιξη, οι εποχές έγιναν δύο. Πάει η άνοιξη και μπόνους το φθινόπωρο.

Γράφουν οι Σέρβοι πως κλείνουμε έναν Άλεξιτς και η ομάδα του κάνει αναφορά για το θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της, στην οποία το επιβεβαιώνει. Στον ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουν τίποτα, αλλά κανένας δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά πως ο Σαββίδης δεν τον έκλεισε μόνος του.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε θέση ούτε καν να διαψεύσει ένα θέμα. Η λειτουργία του είναι κωμική.

Είναι εύκολο όλη τη χρονιά να κατηγορούμε τον Βρύζα ή τον Τσιστιακόφ, είναι εύκολο να κράζουμε τον Γεωργιάδη. Τώρα κράζουμε και τον Ζαγοράκη. Σε λίγο θα κράζουμε και ότι άλλο εμφανιστεί και αυτό θα συμβαίνει όσο υπάρχει Σαββίδης.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεται, δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι είναι οι κρυφοί του σύμβουλοι, δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που κάνει τόσα, να είναι συγκεντρωτικός γύρω από τη λειτουργία μίας ΠΑΕ.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ροστόφ και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όλο αυτό το …επαρχιακό μάρκετινγκ που κινείται τη δεδομένη χρονική στιγμή με άξονα τον ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς όφελος γι΄ αυτόν, θα φέρει ρήξεις.

Το πληρώνω και κάνω ό,τι θέλω, έχει ισχύ όταν γνωρίζεις τι κάνεις. Όταν δε γνωρίζεις ή εμπιστεύεσαι αυτούς που πληρώνεις ή όσο περνάνε οι μέρες θα μειώνεται δραματικά η περίοδος χάριτος.

Με λίγα λόγια, μπλέξαμε.

ΥΓ: Ήθελα να γράψω πως Βρύζας και Ζαγόρ θα πρέπει να φύγουν τρέχοντας, αλλά ο πρώτος έχει βάλει την υπογραφή του ως πρόεδρος αιρετής διοίκησης σε διάφορα άρα θα πρέπει να έχει το νου του και ο άλλος σώθηκε από την επένδυση Ιβάν, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα λογοδοτούσε κάθε τρεις και λίγο στο ελληνικό δημόσιο. Ο Γ.Χ. μπορεί να την κάνει, αλλά εδώ μετράει και η προσωπική σχέση με τον Βρύζα, ενώ για τον Τσιστιακόφ κυκλοφορεί πως παίρνει ένα 30άρι το μήνα, άρα χλωμό το βλέπω. Με λίγα λόγια, μπλέξανε…