Facebook Pixel Στρώσε χαρακτήρα ή κόψε την μπάλα!
| 2013-06-20 12:05:00

Στρώσε χαρακτήρα ή κόψε την μπάλα!

Στρώσε χαρακτήρα ή κόψε την μπάλα!

Τα ΜΜΕ της Ιταλίας γράφουν για συμφωνία Κατίδη-Νοβάρα και ο σκύλος τον συμβουλεύει να βάλει μυαλό μέσα στο κεφάλι του, αν θέλει να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο...

Ας δούμε, όμως, λίγο και την επόμενη μέρα. Αν όντως πέσουν οι τζίφρες και οριστικοποιηθεί η μεταγραφή θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Κατίδη.

Ίσως και μοναδική! Έτσι ώστε να μπορέσει να συνέλθει. Να στρώσει, όπως λέμε στην ποδοσφαιρική γλώσσα. Και ειδικά στην Ιταλία έχουν καταφέρει πολλοί να συνέλθουν και σιγά - σιγά να παίζουν το ποδόσφαιρο που μπορούν.

Διαφορετικά κι αν δεν μπορέσει να δει την καριέρα του με άλλο πρίσμα και να δρα μυαλωμένα γενικά, τότε οι πιθανότητες δεν είναι μαζί του. Δύσκολα, δηλαδή, θα έχει πολλές ακόμα ευκαιρίες. Όσα γίνανε, άλλωστε, αυτή τη σεζόν ήδη τα κουβαλάει στις πλάτες του. Και είναι βαρύ το φορτίο, που τον ακολουθεί παντού. Το βλέπουμε και σ' αυτή την περίπτωση με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Αν, λοιπόν, ο Κατίδης σοβαρευτεί, αφοσιωθεί στην μπάλα, ηρεμήσει και τον βοηθήσει και το περιβάλλον στην Ιταλία, ειδικά σε μια ομάδα που είναι Β' εθνικής άρα και οι απαιτήσεις στην αρχή δεν θα είναι πολλές, τότε μπορεί σιγά - σιγά να δει με άλλο πρίσμα την καριέρα του. Διαφορετικά, τα πράγματα είναι δύσκολα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags