Facebook Pixel Στην Μερσίνα οι Εθνικές Ομάδες Μπιτς Βόλεϊ
| 2013-06-24 22:18:00

Στην Μερσίνα οι Εθνικές Ομάδες Μπιτς Βόλεϊ

Στην Μερσίνα οι Εθνικές Ομάδες Μπιτς Βόλεϊ

Η Ελλάδα είναι πάντα παρούσα στο θεσμό των Μεσογειακών Αγώνων και από τη στιγμή της «γέννησής» του, μετράει συνολικά 17 συμμετοχές. Στη Μερσίνα της Τουρκίας βρίσκονται ήδη από το βράδυ της Κυριακής οι Βίκυ Αρβανίτη / Πένυ Καραγκούνη και οι Παύλος Κουζούνης / Φερνάρντο Μπιλλήρης που θα λάβουν μέρος στο γυναικείο και στον ανδρικό τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ αντίστοιχα.
 

Η αποστολή εκτός από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν δεν συνάντησε κάποιο πρόβλημα, αντιθέτως η διοργάνωση έχει καλό οργανωτικό επίπεδο, ενώ σήμερα οι ομάδες μας θα μάθουν αντιπάλους.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Ταμπουρατζής, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό που σχεδόν όλες οι Μεσογειακές χώρες τίμησαν τη διοργάνωση στο Μπιτς Βόλεϊ και έστειλαν τις Εθνικές ομάδες τους. Συμμετέχουν 14 ομάδες στους άνδρες και 12 στις γυναίκες και θέλουμε να φτάσουμε όσο υψηλότερα μπορούμε. Για αρχή κοιτάμε μόνο την φάση των ομίλων και το πώς θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την προηγούμενη Ελληνική παρουσία, σε σχέση με την διοργάνωση της Πεσκάρα το 2009».

Από την πλευρά του ο Μπιλλήρης δήλωσε αισιόδοξος και ανυπόμονος για τη συμμετοχή στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες: «Θα αγωνιστούμε σε ένα τουρνουά που έχει ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου, όπως η Ιταλία και η Ισπανία που πρωταγωνιστούν σε Παγκόσμιο επίπεδο. Για εμάς είναι η πρώτη διεθνής δοκιμασία σαν ομάδα ώστε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και εκτός Ελλάδος. Η ομάδα έχει αποκτήσει συνοχή και ελπίζουμε να φανεί στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags