Facebook Pixel Έτσι θέλει να παίζει ο Μίτσελ!
| 2013-06-28 14:30:00

Έτσι θέλει να παίζει ο Μίτσελ!

Έτσι θέλει να παίζει ο Μίτσελ!

Για ποια θέση προορίζεται ο Αμαλφιτανό και ποιος θα είναι ο μπακ-απ του Γάλλου άσου; Ποιοι θα παίζουν στα άκρα της επίθεσης και ποιος ...περισσεύει; Οι απαντήσεις στο θέμα! 

Ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του το πλάνο για το νέο Ολυμπιακό όσον αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή, όπου αναμένονται και οι περισσότερες αλλαγές σε σχέση με την περυσινή χρονιά.

Ο Ισπανός τεχνικός προορίζει για δεκάρι και οργανωτή της ομάδας τον Αμαλφτιτανό. Αν ο Γάλλος αποκτηθεί, θα είναι και ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής. Αυτός θα φτιάχνει το παιχνίδι και απ΄αυτόν θα περνάνε οι περισσότερες μπάλες.

Μάλιστα, για να πεισθεί ο παίκτης να έρθει στον Ολυμπιακό ο Πιερ Ισά του έχει υποσχεθεί από τώρα ότι έχει εξασφαλισμένη θέση βασικού στον άξονα και όχι στα άκρα. Εκεί έπαιζε, άλλωστε, ο Αμαλφτιτανό στη Λοριάν και εκεί του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο.

Αν, λοιπόν, αποκτηθεί ο Γάλλος, τότε μπακ-απ του θα είναι ο Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός με την πολύ καλή χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννινα θα κάνει τα ...ρεπό του Αμαλφιτανό, ενώ για τα άκρα της επίθεσης προορίζονται ο Αμπντούν με τον Βάις. Όπως καταλαβαίνετε, ο Μασάντο είναι αυτός που ...περισσεύει από την 11άδα και δεν αναμένεται να έχει τη νέα χρονιά πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως πέρυσι. Εκτός βέβαια αν αποχωρήσει...

Πάντως, ακόμα είναι πολύ νωρίς για διαμορφωθεί το σύστημα του νέου Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ περιμένει κι άλλες προσθήκες, ενώ αναμένονται και αποχωρήσεις. Ο Αμαλφιτανό για παράδειγμα, που προορίζεται για βασικός και αναντικατάστατος, ακόμα δεν έχει πιάσει Λιμάνι, οπότε όλα τα παραπάνω είναι απλά οι πρώτες σκέψεις του Ισπανού τεχνικού. Μέχρι την πράξη θα πρέπει να περιμένουμε απ΄ ό,τι φαίνεται αρκετά ακόμα...    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags