Ο Παντελής είναι ένα γνώριμο πρόσωπο του Πανιωνίου, καθώς έχει υπάρξει παίκτης της ομάδας στο παρελθόν, μέλος του τεχνικού επιτελείου και πρώτος προπονητής την περίοδο 2005-06. Ο νέος προπονητής του Πανιωνίου θα βρεθεί αύριο στην Νάουσα, όπου θα συναντήσει την αποστολή της ομάδας στα «Τρια-Πέντε Πηγάδια» και θα γνωρίσει τους νέους παίκτες του.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Παντελης δήλωσε στο panionios.gr ότι είναι χαρούμενος που θα δουλέψει στον σύλλογο της καρδιάς του και τόνισε ότι υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις στην ομάδα της Νέα Σμύρνης.

«Αποτελεί τιμή για εμένα, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου. Μετά από τόσα χρόνια στην προπονητική, μου δίνεται η ευκαιρία να εργαστώ στον σύλλογο της καρδιάς μου, στον οποίο ουσιαστικά βρίσκομαι από 13 ετών και έχω υπηρετήσει και ως παίκτης, αλλά και ως μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, όμως θεωρώ ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. Ο Πανιώνιος χρειάζεται την στήριξη όλων και περιμένουμε και από τους οργανωμένους και μη οπαδούς μας, να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμή μας, στεκόμενοι στο πλευρό των προσπάθειών μας», δήλωσε ο νέος προπονητής του Πανιωνίου.