Ο εντελώς ανέτοιμος ΠΑΟΚ κυριάρχησε απέναντι στην πάμπλουτη ρωσική ομάδα και η έκπληξη είναι ότι αυτό το 0-0 θεωρείται εντελώς άδικο για την ομάδα του «Δικεφάλου». Αν συγκρίνει κάποιος τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασαν στο χορτάρι, θα σοκαριστεί.

Ο ΠΑΟΚ του Δεληγιάννη, του Πόποβιτς, του Τζανδάρη αλλά και του Βούκιτς, του Λόπεθ, του Λίνο δικαιούνταν -χωρίς καμία αμφισβήτηση- να προηγείται στο πρώτο 45λεπτο τουλάχιστον με 2-0 της ομάδας του Ετό, του Μπουσουφά, του Ντιαρά και των υπολοίπων.

Ο ΠΑΟΚ που έχει δουλέψει ελάχιστα σε θέματα τακτικής δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του πρώτου αλλά και του δεύτερου ημιχρόνου. Στο πρώτο 45λεπτο αναλώθηκε σε παθητικό ρόλο και προσπάθησε να αντεπιτεθεί για να σκοράρει, ενώ η εικόνα ήταν ακόμη καλύτερη στην επανάληψη, όταν η ομάδα των Κατσουράνη, Τζιόλη Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη ισορρόπησε το ματς απέναντι στην Ανζί.

Ο Στέφενς ήταν λογικό να ικανοποιηθεί από αυτό που είδε και για ακόμη μία φορά να ενισχύσει την πεποίθησή του, ότι δεν διαθέτει απλώς μία ομάδα με μόνο πέντε-έξι ποιοτικούς παίκτες, αλλά ένα σύνολο με 25 αξιόλογους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν τον ΠΑΟΚ.

Αυτή η ομάδα που χθες «εγκλώβισε» την Ανζί και έπρεπε να τη νικήσει δεν είχε τον Γκαρσία, ενώ δεν έπαιζαν και οι ποιοτικοί ακραίοι Λούκας και Ολίσε. Οι βάσεις μπαίνουν, ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει και χωρίς υπερβολή χθες το βράδυ μετά τη διεξαγωγή του πρώτου φιλικού, ΠΑΟΚ - Ανζί, στην ομάδα έπρεπε να υπάρξει ένας μικρός προβληματισμός, γιατί δεν κέρδισαν αυτή την αναμέτρηση.

Το αποτέλεσμα πρέπει να μετράει πάντα για τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: SportDay