Facebook Pixel Ξανά οι Ρώσοι για Πλετίκοσα.
| 2013-07-11 19:22:00

Ξανά οι Ρώσοι για Πλετίκοσα.

Ξανά οι Ρώσοι για Πλετίκοσα.

Στον ΠΑΟΚ δεν δείχνουν πως καίγονται για τερματοφύλακα, όμως ρωσικό δημοσίευμα έφερε και πάλι στο προσκήνιο τον Στίπε Πλετίκοσα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Lifesport.ru»:

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα της Ροστόφ και της εθνικής Κροατίας, Στίπε Πλετίκοσα. Ο ΠΑΟΚ πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, προσδοκά στην ενδυνάμωση της ομάδας, για να ανταγωνιστεί τη μεγάλη «ηγεμονία» του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα Ελλάδας. Ενας από τους στόχους-κλειδιά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η αγορά του έμπειρου τερματοφύλακα, για να γίνει ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Μέσα στους υποψήφιους για τη θέση του τερματοφύλακα, υπολογίζεται ο 34χρονος, Πλετίκοσα.

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά για τα δικαιώματα του Πλετίκοσα, και επιπλέον μέχρι αυτή τη στιγμή, κάποια επίσημη πρόταση από την ελληνική ομάδα, έχει αναφερθεί» είπε στην «Life Sports», ατζέντης που γνωρίζει την υπόθεση. Η πιθανότητα για μια τέτοια αλλαγή, είναι δύσκολο να υπολογιστεί σήμερα, αλλά θα εξαρτηθεί από τα χρήματα που μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ. Είναι γεγονός ότι στη Ροστόφ, εκτιμούν πολύ τον Κροάτη και θα ήταν θετική σε αποχώρηση του, μόνο σε περίπτωση μιας πολύ σοβαρής πρότασης», αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα, η οποία αφού γράφει και τα επιτεύγματα στην καριέρα του Πλετίκοσα ως τώρα, τονίζει στο τέλος του άρθρου, πως το συμβόλαιο του Κροάτη με τη Ροστόφ, έχει ισχύ ως το 2015 και υπολογίζει ένα κόστος για τη μεταγραφή του κοντά στα… 1,8 εκατομμύρια ευρώ!

Για τον παίκτη, υπήρξε ενδιαφέρον τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε τότε. Πάντως, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ μετά την παρουσία του στην Αυστρία το Σαββατοκύριακο, θα πήγαινε στη Ρωσία. Ισως η παρουσία του εκεί να έδωσε αφορμή για νέα σενάρια…

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags